Zenniz – Nytt analys system på bane 2!

Zenniz – Nytt analys system på bane 2!

Igår, fredag, ble det installert et analyse system med hawk-eye funksjon, på bane 2. Dette heter Zennis og baserer seg på lyd fra når man treffer ballen og når ballen lander. Ettersom dette er ett system vi får prøve ut under en viss tid, så er instalaltionen litt provisorisk, som betyder att det kanske ikke er helt perfekt nöye. Men vi får ivartfall en indikation på vad dette kan brukes till.

 

Fra uke 11 (mandag 13 mars) kommer dette åpnes upp for alle som vill som kan teste det ut, men fram tils dess ber vi alla att ikke göra noe med varken sensorerna eller skjermen soms tår på bane 2. Vi kommer sätta upp en instruks hvordan systemet kan brukes og det kommer vara gratis att testa det ut. Så håll til godo, snart kan alla se hvor hart man server, bruke hawk eye funktion, og se hvor gott man plaserer ballene. Eller varför ikke se statistik fra sin egen singelkamp man har spillt? Dette sendes sen også på mail til brukerne så man kan jämföra hvordan det har gått over tid og omd et blitt noen forbettring.

 

Vi hoper dette er noe som dere medlemer og andra som leier bane, syns er kult og förhoppningsvis er det noe vi kommer kjöpe in till flere baner. Så send oss gjerne tilbakameldinger på opplevelsen av dette, når vi åpner opp for alle å bruke det i uke 11 (mandag 13 mars)

 

Man kan läsa mer om Zenniz her