Wilson Spin Event

Wilson Spin Event

Wilson Spin Event i samarbete mellom Wilson og Asker Tennisklubb!

Velkommen på Wilson Spin Event i Asker Tennishall. Adressen er Brages vei 4, 1387 Asker, Risenga Idrettspark. Påmelding her under og det er helt gratis!

Wilson kommer med en radar som måler hastighet, spinn, hvor ballen lander i banen etc. Denne radaren er veldig avansert og dns bare et fåtall slike i hele verden. Den har altså NORGESPREMIERE så dette må dere ikke gå glipp av! Denne muligheten kommer kanskje aldri igjen, så dette må dere bare prøve. Kom og test hvor mye spinn du har på ballen og racketen og prøv ulike rackets for å se om det er noen forskjell på materialet (rackets og strenger). Ta med egen racket og prøv. Det må ikke være Wilson rackets, så kan du sammenligne med Wilsons spinn rackets for å kjenne forskjellen, du får fakta svart på hvitt!

I disse 2 dagene kommer vi også ha ekstra gode tilbud tennisshopen. Vi har en av landets største tennisshoper i klubb og du finner alt fra barneklær, sko, rackets til Wilsons Limited Edition collection som bare finnes på 2 steder i hele Norge. Det vi ikke har av Wilson produkter, bestiller vi inn til deg!

Gi oss beskjed på tennisskole@askertennis.no hvis du har meldt deg på, men likevel ikke kan komme, slik at vi vet omtrent hvor mange som kommer de ulike dagene.

Velkommen!

Wilson Spin Event Asker Tennis