Voksen Camp

Nå er det endelig dags for en nye voksencamps.

Høstferie og vinterferie camps for voksne har stadig vært populære. Derfor ønsker vi å invitere til nye voksenkvelder og sommercamps, nytt för i år er att vi har ulike TEMA! Alle voksne, uansett om du er fra vår klubb eller annen klubb) er invitert til en tennis/hyggekveld. Vi møter opp og spiller tennis i ca 2 timer. Tillbyde tider står nede i boxarna.

Disse kveldene er perfekt for å bli kjent med nye tennisansikt og finne noen nye å trene sammen med som har lik interesse men som trener på andre tidspunkter. Vi i trener-teamet jobber alltid for at dere skal ha tennis som en av ukens høydepunkter.

Med deres selskap kan det bare bli en suksess!

Kostnaden er 350,- per person som vi fakturerer.

Påmelding via skjemaet under bildet, senest 3 dager før campen starter. Dersom det er plass, kan man melde sig på helt fram till lördagen, dersom vi ikke må avlyse pga för få deltagere.

Hilsen

Trenerteamet i Asker TK
Mail:
tennis@askertennis.no

 

Feltene merket med en * må fylles ut

Fyll ut ovrig info som er viktigt for oss og vite, for exempel allergier etc eller hvis du har venner som spiller tennis og som du ønsker å spille sammen med.

Når du klikker «Send», får du en bekreftelsesmail. Hvis du ikke får bekreftelse i løpet av et minutt, må du sjekke i spam mappen din om den ligger der. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, kommer du ikke videre til den grønne bekreftelsesteksten og får heller ingen bekreftelsesmail.