Vi åpner opp for voksne fra imorgon onsdag

Vi åpner opp for voksne fra imorgon onsdag

Jag har bevisst ventet med å legge ut denna meldingen ettersom det har varit litt uklart hvordan vi ska tolke reglene for hvem som kan spille. Vi har varit i kontakt med kommunen og idrettsrådet för å vare sikker på att vi tar riktige förhåndsregler å passa på sikkerheten til spillere å ansatte. Så hoper på förståelse att det tagit litt tid og da kommer ut beskjed med kortere varsel, men dette er alltså för å underlätta för dere med tanke på endringer av regler og retningslinjer.

 

Voksne kan alltså återigen gå på tennisskole og även booke baner å spille selv, dette inkluderer faste timer, fra imorgon onsdag.

Regler

  • Inge spillere som bor i ring 1 (som regjeringen oppdaterer fortlöpende) har lov å komme å spille hos oss.
  • Kun medlemer (som har betalt medlemskontigent) kan booke bane (samma regler som tidigere).
  • Det er lov å ta med ikke medlemer som gjest för å spille. Det er da den som booket banen (medlemmen) som har ansvar for kontakt info dersom smitte skulle uppstå, men også ansvar för å informere gjestene om våre smitteverns regler.
  • Dropin på tennistreff på förmiddagen er lov uansett om man er medlem eller ikke dersom man melder sig på gjenom spond (da har vi all kontakt info dersom smitte skulle uppstå)
  • Det er fortsatt veldigt viktigt å holde GOD avstand både når man spiller og når man har pause eller kommer in i hallen, og viktigt å vaske hendene både för og etter trening. Vi har antibac rett foran inngangen og når du kommer opp trappen, også i både herre og dame garderoben finns det antibac. I tillegg finns det antibac på varje tennisbana på dommerstolen.
  • Garderobene er åpne, men dusjene er stengt. Vi oppfordrer alle til å skifte mest muligt hjemme å spendere minst mulig tid i resepsjonsdelen og att alle har munnbind på sig (alle over 12 år) når man kommer in i hallen og går til banen, og når man forlater banen. Når man er på banen trenger man ikke ha munnbind på sig.

 

Banebookingen er alltså åpen og betalte medlemer kan booke baner (dersom du ikke fått medlemskaps faktura, ta kontakt så sender vi på nytt). Notera att betaling tar gjerne 1-2 virkedager för den registreres.

Vi kommer vurdere å åpne bobblen og treningsrommet inom kort dersom allting flyter på bra och alle passer på smitteverns reglene. Her må vi hjelpe varandre!

 

Husk å lese retningslinjene för dere kommer till hallen.
Retningnslinjer Asker Tennisklubb