Veldit bra resultat i RM

Veldit bra resultat i RM

Forrige helg ble det spilt regionsmesterskap for region Østland Vest. Robban og Nils var på Snarøya der u14, u16 og u19 spilte, mens Tiago var på Eiksmarka og fulgte opp u12.

I u12 fikk vi med oss 1 gull der Joar og Fredrik enda en gang viste at de holder veldig høy kvalitet i dobbel. I singelspillet vant Fredrik og Christian hver sin match og Helle vant Bonusturneringen der hun i finalen stilte mot Anniken.

På Snarøya hadde vi vinnere i u19 for jenter der Lene Mari behøvde å spille 2 matcher for å bli regions-mester. På disse to matchene tapte hun bare 2 games. Lene Mari er hjemme igjen etter en utenlandstur og kommer til å trene i hjemmemiljø de kommende ukene. I u 14 double vant Elyad og Severin. Parret var 1a seedat og vann turneringen uten å tape ett enda set. I u14 singel så gikk Severin hela veien til finalen der Stabekks Jonas Berglund ble for sterk. Severin hadde 2 set-baller i første set, men klarte ikke å “close” setet. Stillingene ble 5-7, 2-6. Elyad nådde semifinalen, Thomas og Theo vant hver en match

 

Framover kommer turneringsspillerene til å jobba mye med rutiner, både før, under og etter matcher. Det få tennisspillere tenker på er at matchen starter langt før man går på banan og avsluttes lenge etter at matchballen er slått.