Utebanene åpne + dugnad + litt annat

Utebanene åpne + dugnad + litt annat

Forrige helg var det dugnad og vi tog ned boble over bane 6 og 7. Ettersom vi la om bane 4,5,6 og 7 forrige året med Red Plus (ny grusdekke), så blev disse åpnet i mandags. Imorgon lördag åpner resterande utebaner för spill.

Dugnad

Även om det var flere som hjalp till forrige helg, så trenger vår vaktmester Esad mer hjälp på utebanene. VI kommer ha ny dugnad kl 10-14 på lördag 4 mai (imorgon) og på söndag 5 mai kl 10-14. Man kan også komme når som helst å hjelpe till dersom tidene ikke passer.

Det er behov för:

  • Rake (se vedlagt bilde der det er markert rött)
  • Fjerne kvist og ugress (se vedlagt bilde der det er markert rött)
  • Sette alt utstyr på plass (2 benker, 2 koster, 2 linjekoster, 1 dommerstoler per bane som finnes i uteboden vid bane 6).
  • Plukke söppel runt banene
  • Rengjöring inne i klubbhuset (vinduspuss, vaske stoler og bord i teltet etc)

Vanning og kosting

Viktigt å passe på att banene VANNES före og etter bruk, framförallt bane 4,5,6 og 7 (De nye banene) og att de kostes helt ut till kantene. Dette för att vi ska ha så fine og bra baner som muligt 😊.

Medlemskap og banebooking

Dere som ikke betalt medlemskap, må huske å gjöre det snarest. Dersom du ikke fått faktura, ta kontakt så ordner vi det. Har man ikke betalt medlemskapet, så kan man ikke booke bane gratis ute. Husk att det kan ta noen virkedager för betalingen kommer in å blir registrert, så medlemskapet må betales noen dager före man booker bane 😊.

Vi bruker MATCHi som banebookingsprogram. Man kan ha maximalt 4 timer booket under 2 uker frem i tid. Viktigt att ALLA alltid må booke bane dersom man önsker spille på utebanene, uansett om alle baner er tomme som må det bookes via Matchi. En TV med bookingsinformation/baneoversikt står innanför dörren på vänster sida i klubbhuset.

Turneringer og lagkamper

Vi har en del turneringer og en hel del lagkamper fremover. Allting ligger inne i vår Kalender og även inne i Matchi. Vi har även lagt in alla turneringer og hjemmekamper in som event på fb, så hoper flere kan komme å se våre damer og herrer og veteranlag spille lagkamper! När vi har turneringer, kommer vi booke av baner som vi inte trenger, fortlöpande under dagen. Det finns en «vent på ledig bane funktion» i MATCHi. Så dersom vi booker av en bane i en tidsintervall dere har satt opp önske på, får dere beskjed om att en bane har blitt fristillt. Bruk den gjerne, slik att ni får beskjed direkt når en bane friges under turneringene, så dere kan booke bane og spille 😊.

Vill også passa på att önske alle en riktigt GOD HELG 😊.