Turneringsvinst på Heming

Turneringsvinst på Heming

Under helgen hadde ATK som vanlig spillere som deltok i turneringer.

På Furuset spilte Allen u16 og u19, samt Elyad i u16. Det ble en tøff fredagskveld mot tøff motstand. Veldig kult å se Allen tillbake i turneringer og Elyad pressade Norgesfemman i tighta set.

På Heming ble det spilt u14 challenge. For Asker så spilte Theodor, Thomas og Seyon. Theodor plasserte seg som nummer 2 i sin gruppe etter å ha vunnet en match i avgjørende Matchtiebreak. Thomas og Seyon vant både sine matcher i gruppespillet og kvalifiserte seg dermed til slutspill. Thomas falt dessverre i første runde mot dyktige Nikolai Ranaas. Seyon lyktes med å vinne alle 4 matchene i sluttspillet og var dermed helgens vinner. I finalen spilte han mot Viktor Garmann og etter ett feilfritt første sett så kom det litt nervøsitet inn i andre set og matchen gikk inn i ett avgørende matchtiebreak. Med harde server og dominerende med sin forehand så vinner Seyon tiebreaket med 10-5. Trenerteamet ønsker stort grattis 🙂

Under helgen holdt også regionen trening for u12 spillere. ATK hadde mange som var med og spillerne har fått trene med andra spillere fra andre klubber.