Turneringsseier og andre sterke resultater

Turneringsseier og andre sterke resultater

Forrige helg var en stor turneringshelg med masse sterke resultater.

I Bergen arrangerte Paradis TK Norges Cup u19. Lene Mari og Dina reiste, og fikk begge med seg resultater. Dina møtte, i første omgang sin doblepartner, Lise Ulrikke fra Heming TK. Etter et tøft første sett, tar Dina over kampen og vinner 7-5, 6-1. I kvartfinalen stilte Dina mot 2. seedede Helena Reistad fra Stabekk TK. Helena ble denne dagen en for tøff motstander og vinner kampen i to strake sett.

Lene Mari har i den siste tiden for det meste spilt internasjonale turneringer og viste at hun har hevet sitt nivå under starten på året. Lene Mari vant klart igjennom hele turneringen og tapte kun 8 games i løpet av de tre kampene hun spilte. I finalen møtte hun sin doblepartner Helena Reistad og vant klart, 6-3, 6-2.

De fikk også arrangert en liten dobletrekning i Bergen –  Lene Mari/Helena møtte Dina/Lise Ulrikke i finalen og vant 6-1 6-1. For både Lene Mari og Dina er NM straks rundt hjørnet og vi hopper at både spillerne kommer til Stavanger i toppform!

I Stavanger ble det arrangert NC u14. Dit reiste Elyad og Severin. Elyad kvalifiserte til A-tablå, men denne helgen ble dessverre litt for tøft. En hard 1. runde som dessverre vippet feil vei (5-7, 4-6) og en enda tøffere kamp i bonusspillet (4-6, 3-6). Forhåpentligvis kommer Elyad hjem med ny motivasjon og er klar for å jobbe hardt for å etablere seg på A-nivået.

Severin var 1. seedet i B-klassen og viste igjennom hele turneringen at han for tiden burde ha en plass i A-gruppen. Severin vant hele turneringen efter å ha vunnet finalen i 3 sterke sett. Stort grattis – neste gang blir det A-klassen!

På Nesodden ble det spilt u12 challenge turnering. Både Fredrik og Helle deltok og gjorde det veldig bra.

Fredrik havnet i en tøff gruppe og måtte spille i bonusspillet. Der vant han sin bonusgruppe og fikk deretter spille finale. I finalen ble det litt for tøft, men Fredrik fikk i løpet av helgen spilt masse kamper på kort tid, som er positivt før den kommende Landsturneringen.

Helle, som er relativt ny i rookiegruppen gjorde sin beste turnering så langt i sin hittil korte tenniskarrière. Hun gikk hele veien til finalen etter å ha vunnet tre matcher. Finalen ble Fredrikke Trollås fra Snarøya litt for tøff. Trenerteamet ønsker et stort grattis til finaleplassen og håper at det gir en god tennisfølelse inn i Landsturneringen.