Turneringsresultat helgen som gikk

Turneringsresultat helgen som gikk

I helgen som gikk var det mange spillere ute å spilte turneringer.

På Furuset var det u12 Challenge turnering, der Fredrik og Iselin gikk videre fra gruppespill til A-tablå. Helle hadde en tøff gruppe og fikk denne gangen spille Bonustablå.

U14 race ble spilt på Heming der Robban og Tiago var på oppfølging under lørdagen. Seyon, Elyad og Severin spilte der alle fikk vinne matcher og også spille mot tøff motstand. Seyon (som er u12 spiller) gikk til 2. runda der 1. seedet ble for tøff. Elyad hadde en matchball i sin 2. runde men klarte dessverre ikke å knyte sammen sekken og tapte 10-12 i avgjørende tiebreak. Severin gikk hele veien til kvartfinale er han stilte mot Norges beste rankede 13åring, Henrik Villanger. begge spillerene bytter om å ha initiativet der de vinner hver sitt sett relativt enkelt. I 3e set var det en fight hele veien men denne gangen var Henrik den sterkeste spilleren. Veldig kult at Severin klarte å heve seg så godt mot den øverste junioreliten. I doble gikk Elyad i par med Eivind Tandberg til semi og Severin i par med Fredrik Foss hele veien til finale. En sterk helg alt i alt og neste utfordring nå er NM om to uker.

I Sandefjord spilte Joar u12 race. I singelspillet var det tøffe matcher denne helgen. Veldig fint at Sandefjord valgte å arrangere gruppespel så spillerne fikk mange matcher. Joar fikk desverre ingen singelseier med seg men i doble gikk han hele veien til topps i par med Sandefjords Anders Sperre. Selvom for Joar er neste turnering NM, da landsturneringen spilles om to helger.