Turneringsdugnad sommeren 2015

Turneringsdugnad sommeren 2015

Som dere vet arrangerer Asker Tennisklubb mange turneringer på sommerhalvåret. Fordi vi har få turneringer vinterstid og et så fint anlegg på sommeren har vi desto flere turneringer sommerstid.

 

Til å arrangere best mulig turnering trenger vi hjelp av dere, våre medlemmer i Asker TK. Vi trenger først og fremst noen som kan hjelpe oss med å lage litt mat i forbindelse med turneringene. Det blir 2 store turneringer som vi trenger hjelp med, og eventuelt 1 litt mindre. Vi kjøper inn maten/varene og dere lager maten, enten hjemme eller på kjøkkenet i klubbhuset. Det trenger ikke være noen spesiell type mat, men mat som mange liker og som er enkel å lage og holde varm/varme opp, kjøttsaus, kyllingsalat osv så send meg en mail dersom du kan tenke deg å hjelpe til med dette.

Vi trenger også vakter som hjelper til på turneringene med ting som kiosksalg og å sette i gang kamper etc. Dette er veldig enkel jobb og noe man lærer seg på 5 minutter dersom man aldri har gjort det før. Det er utrolig sosialt og veldig hyggelig samtidig som man hjelper klubben og treffer nye mennesker som også er interessert i tennis. Disse turneringene er en stor og viktig inntektskilde for klubben som bidrar til at vi kan holde våre lave medlemskapspriser, baneleiepriser og priser på Tennisskolen. Vi håper at dere kan og vil stille opp her.

Vi har satt opp en dugnadsliste der man kan skrive seg opp med navn og telefonnummer på de vakter man ønsker å ta på de ulike turneringene. Førstemann til mølla får velge vakter/tider/dager først. Her håper vi at alle medlemmer kan bidra med noen timer.

Dere som går på Tennisskolen har forpliktet dere til 3 timer dugnad i løpet av sommeren 2015. De som er i rookiegruppen/team asker har 30 timer dugnad.  Dere MÅ sette dere opp på minimum 1 vakt på 3 timer (eller 10 vakter dersom man er med rookie/team asker). Dersom dere ikke setter dere opp på noen vakter innen fristen, søndag 12 april, kommer vi til å dele ut vakter til dere. Hvis dere har noen preferanse på når dere ønsker å ha vakt så lønner det seg å sette seg opp så fort som mulig. Det er selvfølgelig mulig å bytte vakter senere hvis dere finner noen å bytte med. Informasjon om dette står også i betingelsene som dere godtok da dere meldte er på tenniskurs. (http://www.askertennis.no/tennisskole/betingelser).

Gå inn på http://www.askertennis.no/turnering/dugnad og velg turneringen som dere ønsker å ha vakt på og skriv så inn navn og telefonnummer. Frist er søndag 12 april. Etter dette fyller vi opp med de som ikke har skrevet seg inn, og gir beskjed til alle om hvilke vakter de har senest søndag 19 april.

 

Her under ser dere turneringsdatona

Veteran Turnering                                                                              9-10 Mai
Handelsbanken Norges Cup u14                                                   22-25 Mai
Trekanten Cup u10                                                                            12-14 Juni
Tennis Europe international turnering u14 & u16                        26/6 til 5/7
NM veteran                                                                                           7-13 August

 

2013-06-29 13.28.48 Copy

Vi ses på dugnad! =)

 

 

Mvh
Markus Berg
Daglig leder & Huvudtränare Asker TK