Trenere

Trenerteamet fra våren 2020 i Asker tennisklubb:
Telefon til hovedtrener Marc Gummersbach: 91 62 32 00
E-mail til tennisskolen: tennis@askertennis.no

Legg merke til at det kun er Marc, Erik, Kjell, Anders og Marek som har mulighet til å ta privat timer. Ingen av de andre trenerne har lov, eller mulighet for det.

Marthe Mia Klavenes

Daglig leder

Marc Gummersbach

Hovedtrener

Mobil: 91 62 32 00
E-post: Marc@askertennis.no

Født 1979. Begynte i Asker Tennisklubb i August 2018 som hovedtrener og kommer fra Tyskland. Begynte som assistent-trener i 17 års alder og jobbet som det i 5 år. Deretter jobbet han med regions-spillere og klubbspillere i 3 år. Marc organiserte sin egen tennisskole i 5 år og hadde alle nivåer av turneringsspillere. Her organiserte han også assistent-trenere. Fra 2009-2016 var han hovedtrener i Lüdenscheider TV der han  var ansvarlig for opp til 8 assistent-trenere. Marc jobbet samtidig for regionen som regionstrener. Han har også erfaring som trener for 2 Bundesliga lag.

Utdanning og sertifikat/lisensiering:
DTB A- Coach (ITF 3), DTB Athletic Coach, Bachelor Bussines Administration med oppgave/thesis på “å beholde medlemmene i en nasjonal stor sport som tennis (t ex tyske tennisforbundet)

Pris: 1 person 700 kr + baneleie. Deretter 100 kr extra/person (4 st koster alltså 1000 kr + baneleie).

Kjell Hustad

Trener

Mobil: 91 37 42 85
E-post: kjell.hustad@kht.no

Født 1943. Kjell Hustad ble medlem i klubben allerede i 1988 og har vært aktiv i AIR (Askers Idrettsråd). Kjell Hustad begynte som trener 2003 i Asker TK og er ansvarlig for følgende tilbud som vi har i klubben: Reidar treffet (www.askertennis.no/aktiviteter/formiddagstennis), Aktiv på dagtid, Idrettsglede og for 60+ (www.askertennis.no/idrettsglede) . Dersom du har spørsmål om dette, kan du kontakte Kjell direkte eller klubbens daglig leder (Markus Berg). Kjell har NTF Trener 2 utdannelse og har gått flere kurs for trening av personer med nedsatt funksjonsevne.

Pris: 1 person 600 kr + baneleie. Deretter 100 kr extra/person (4 st koster alltså 900 kr + baneleie).

Erik Rochette

Trener

Mobil: 93 04 24 35
E-post: erikr3@gmail.com

Født 1973. Har vunnet turneringer i Norge, Sverige, Danmark, Frankrike, England og Marokko. Utdannet som lærer (høyskole utdannelse) og har jobbet på Wang toppidrett i 8 år og deretter som profesjonell musiker. Erik har deretter jobbet som trener i 3 år på Oslo TK.

Utdanning og sertifikat/lisensiering:
Lærer utdannelse (høyskole), ITF Trener 1, ITF Trener 2, PGA golftrenerutdannelse fra Frankrike,

Pris: 1 person 600 kr + baneleie. Deretter 100 kr extra/person (4 stk koster altså 900 kr + baneleie).

Phillip Quilter (Fystrener)

Trener

Mobil: 98 54 55 99
E-post: pquilterpt@gmail.com

I am very pleased to be joining Asker Tennis Club and to have the possibility of working with a wide variety of people within the club itself. My previous two years in Norway led me to work within Asker Trenings Senter as a personlig trener instructing both one to one clients and group training classes. I also work as a tutor for the European Personal Training Institute, utilising my background in teaching to educate the next generation of personal trainers in Europe. My main goal as a trainer at the club is to make training as fun and effective as possible, as well as helping you understand the reasons for doing the exercise as well as how you do the exercise for you to have an easier and enjoyable life.

Pris: 1 person 600 kr. Deretter 100 kr extra/person (4 st koster alltså 900 kr).

Emil Christian Nielsen

Fysisk trener/Fitness coach

Mobil: +45 23321196
E-post: Emil_c_nielsen@hotmail.com

Født 1991 og vokst opp i Albertslund, Danmark.

Med et todelt fokus på prestasjon og skadesforebygging kan jeg hjelpe med å optimere treningsutbyttet spillere har på banen, og hvor mye trening de kan håndtere.

Det er min tilgang at kroppen må bli så robust som mulig, og derfor fokuserer jeg på potensielle svake punkter og forsterker de. Trening med meg kommer til å handle om å finne ut hvilke områder som må forsterkes, og så danner det utgangspunktet.

Utdanningen min hadde stort fokus på skadesforebygging og rehabilitering gjennom fysisk trening samt på hvordan fysisk form kan toppes og optimeres.

Kontakt meg om du trenger hjelp med skader, eller vil ha mest mulig ut av treningen på banen ved å legge ned en jobb utenfor banen