Trenere

Trenerteamet fra våren 2022 i Asker tennisklubb:
E-mail til tennisskolen: tennis@askertennis.no

Legg merke til at det kun er Marek, Erik, Kjell, som har mulighet til å ta privat timer. Ingen av de andre trenerne har lov, eller mulighet for det.

Marthe Mia Klavenes

Daglig leder

E-post: marthemia@askertennis.no

Kjell Hustad

Trener

Mobil: 91 37 42 85
E-post: kjell.hustad@kht.no

Født 1943. Kjell Hustad ble medlem i klubben allerede i 1988 og har vært aktiv i AIR (Askers Idrettsråd). Kjell Hustad begynte som trener 2003 i Asker TK og er ansvarlig for følgende tilbud som vi har i klubben: Reidar treffet (www.askertennis.no/aktiviteter/formiddagstennis), Aktiv på dagtid, Idrettsglede og for 60+ (www.askertennis.no/idrettsglede) . Dersom du har spørsmål om dette, kan du kontakte Kjell direkte eller klubbens daglig leder (Markus Berg). Kjell har NTF Trener 2 utdannelse og har gått flere kurs for trening av personer med nedsatt funksjonsevne.

Pris: 1 person 600 kr + baneleie. Deretter 100 kr extra/person (4 st koster alltså 900 kr + baneleie).

Erik Rochette

Trener

Mobil: 93 04 24 35
E-post: erikr3@gmail.com

Født 1973. Har vunnet turneringer i Norge, Sverige, Danmark, Frankrike, England og Marokko. Utdannet som lærer (høyskole utdannelse) og har jobbet på Wang toppidrett i 8 år og deretter som profesjonell musiker. Erik har deretter jobbet som trener i 3 år på Oslo TK.

Utdanning og sertifikat/lisensiering:
Lærer utdannelse (høyskole), ITF Trener 1, ITF Trener 2, PGA golftrenerutdannelse fra Frankrike,

Pris: 1 person 600 kr + baneleie. Deretter 100 kr extra/person (4 stk koster altså 900 kr + baneleie).

Emil Christian Nielsen

Fysisk trener/Fitness coach

Mobil: +45 23321196
E-post: Emil_c_nielsen@hotmail.com

Født 1991 og vokst opp i Albertslund, Danmark.

Med et todelt fokus på prestasjon og skadesforebygging kan jeg hjelpe med å optimere treningsutbyttet spillere har på banen, og hvor mye trening de kan håndtere.

Det er min tilgang at kroppen må bli så robust som mulig, og derfor fokuserer jeg på potensielle svake punkter og forsterker de. Trening med meg kommer til å handle om å finne ut hvilke områder som må forsterkes, og så danner det utgangspunktet.

Utdanningen min hadde stort fokus på skadesforebygging og rehabilitering gjennom fysisk trening samt på hvordan fysisk form kan toppes og optimeres.

Kontakt meg om du trenger hjelp med skader, eller vil ha mest mulig ut av treningen på banen ved å legge ned en jobb utenfor banen

Marek Lukačovič

Mobil: 922 13 219
E-post: marek@askertennis.no