Till alle barn under 20 år som går på tenniskurs

Till alle barn under 20 år som går på tenniskurs

Dette brevet blir også sendt ut till alla barn under 20 år som går på kurs.

Hei.

 

Till alle barn under 20 år som går på tenniskurs – her kommer litt informasjon fra klubben om rådande covid-19 situasjon.

Vi har haft en person på trening (blå tennis som er tennis för de absolut minste barnen) sist fredag, som i ettertid har fått bekreftet covid-19. Smitteveien er kjennt og kommer ikke fra Asker Tennisklubb.

Vi har haft dialog med smittesporingen i Asker kommune och har bistått med kontakt info till deltagerne på den aktuella trenignsgruppen och vi har direkt satt treneren i karantene fram tills mandag kvelld neste uke. Hele den blå gruppen som trente sammen den aktuella dagen (7 st), blir kontaktet individuellt av smittesporingsteamet med vidare informasjon.

 

Her er allmänn info kring karantene, symptomer och tesing

Karantene
De som er i karantene (frem till mandag kvelld) skal ikke være sammen med andre enn dem de bor sammen med. Karantene gjelder også om man blir testet og får negativt svar

Kontakter til nærkontakter er ikke i karantene. Søsken, foreldre og andre kontakter til barna på blå tennis (eller treneren), kan altså gjennomføre sine daglige aktiviteter som normalt.

 

Mulige symptomer på Covid-19
Det er viktig at barn/foreldre følger med og tar kontakt for å bestille time til testing dersom de opplever symptomer på nyoppstått luftveisinfeksjon.

Symptomer på covid-19 kan være hoste, feber, tungpusthet, nedsatt smaks- og luktesans, hodepine, slapphet og muskelverk. Magesmerter kan også forekomme. Særlig hos barn kan symptomer på Covid-19 være milde og vanskelige å skille fra andre luftveisinfeksjoner.

Testing
Lurer dere på om dere kan være smittet med Covid-19?  Her kan dere bestille time digitalt til testing. Dersom dere ikke har BankID eller ikke er hjemmehørende i Asker, kan dere ringe koronatelefonen på telefon 66 71 59 99 for å bestille time. Telefonen er bemannet fra kl. 08.30-15.30 mandag til fredag, og kl. 09.00-15.00 i helger.

Les mer om testing og timebestilling på kommunens nettsider. 

Husk at ingen skal møte i tennishallen når de er syke.

Lokal koronainformasjon på ulike språk/ information in various languages)

Video about quarantine and home isolation

 

 

Vi i Asker Tennisklubb fölger nöye med på rutiner för smittevern och tar det på högsta allvar för både våre ansattes skull och også spillernes skull. Dersom dere har noen spörsmål är ni alltid välkomna att ta kontakt med mig.

Hilsen
Markus Berg, Daglig leder Asker Tennisklubb
Markus@askertennis.no