Tennisskolen går ut og trener ute fra torsdag

Tennisskolen går ut og trener ute fra torsdag

Fra torsdag kommer hele tennisskolen (inklusive TFO, Tennislek og rød tennis) begynne å spille ute. Husk å alltid ha med rene innesko dersom dere har det, ettersom vi kommer til å spille inne dersom været er dårlig, eller banene er for bløte/myke. Det er IKKE lov å spille med joggesko/løpesko/freerun sko på utebanene, så sørg fot å ha tennissko eller en sko med flat såle.

 

TFO for 1 trinn og 2 trinn skal gå  til tennishallen å spise der, og blir deretter fulgt av en voksen til utebanene. Etter tennis går de tilbake til tennishallen, der de blir hentet. Etter hallen stanger 11. juni foregår spising og henting på utebanene.

Husk at banene er svært myke i starten, slik at vi tramper igjen alle hull som oppstår med en gang! Ellers må vaktmester Esad stenge banene igjen og reparere dem. Det blir bedre for alle dersom vi hjelper til i starten, da får vi best utnyttelse av banene.

Husk også å sette dere opp på turnerings-dugnad, dere som fått mail tidigere om det, eller gi beskjed dersom vi skal finne en annen som kan ta deres vakt for 400,-.