Slutte på tennisskolen

Her fyller dere ut skjemaet dersom dere ønsker å avslutte tennisskole tilbudet eller forandre på det. Treningstilbudet fortsetter autoamtiskt fra høst til vår dersom man ikke gir beskjed innen 10 desember. Dette er for å unngå misforståelser og bekrefte at vi har mottatt beskjeden deres.

Etter skjemaet er fylt ut, vil du motta en automatisk bekreftelse på e-post. Først når mailen er mottatt, er det bekreftet at vi har mottatt beskjed.

Man MÅ fylle ut dette skjemaet INNEN 10. Desember dersom man ikke ønsker å spille tennis på samme treningstilbud under våren

Dersom man ikke har gjort det, er man desverre tvunget til å betale for hele vårkurset likevel. Det er IKKE mulig å hoppe av midt i terminen eller ringe på telefonen og gi beskjed, uten at det gjennomføres gjennom dette skjemaet.

Dersom man önsker slutte etter vårkurset, så trenger man ikke göra noe som helst, da alla må melde sig på nytt via skjemaet www.askertennis.no/tennisskole inför höst terminen.

Det har vært en del misforståelser som ødelegger en hel del for klubben, så derfor må vi gjøre det på denne måten. Det medfører en del ekstra jobb, men forhåpentligvis blir det enklere for alle å forstå at vi trenger beskjed god tid i forveien.

 

Dere får en bekreftelsesmail på at vi har mottatt e-posten. Dersom dere ikke får det, ta kontakt på tennis@askertennis.no