Höstferietennis

ANMÄLAN TILL Höstferie Tennis er nå ÅPEN og påmeldinger tas emot frem till mandag 21 september

GRATIS tilbud for alle som går på tennisskolen, og mulighet for andre å prøve seg på tennis under åpent hus!

Under höstferien (uke 40), så har vi ikke vanlig tennistrening, men Asker tennisklubb har gratis tennistrening for alle som går på tennisskole, på mandag og tirsdag i høstferien! Se nedenfor for tider og meld dere på ved og fylle ut skjemaet her under! Vi har dessverre begrenset med plass, dermed er det kun mulig å melde seg på om man går på tenniskurs i Asker TK. Dersom det finnes plass, kan andre også delta, og betaler da 200,-/time man er med. De som går på regelmessig tenniskurs, vil prioriteres.

Frist for påmelding er 7 dager før campens start, alltså mandag 21 september, deretter er det IKKE mulig å melde seg på, det er begrenset antall plasser! Så dersom det blir overfylt med påmeldinger til noen økter, kommer de som har meldt seg på til flest økter bli avmeldt på de øktene der det er for mange. Alle får beskjed på tirsdag uken før hvilke økter man da tilslutt kan væra med på. Er du usikker på hvilken gruppe du tilhører, kan du sende en mail til tennis@askertennis.no så står vi til hjelp. Man kan altså kun melde seg på til det tennisskole tilbudet man tilhører. Er man en orange-spiller kan man altså kun melde seg på til röd/TFO/orange/grön grupperna. Er man meldt på til tennisskolen som klubbspillere kan man kun delta i klubb/pakke tilbudet.
Mandag:
kl 13-14 ÅPENT HUS, nybegynnere junior som vil prøve på tennis (GRATIS)
kl 14-15.30 Tenniscamp for gruppene: röd (TFO)/orange og grön gruppene
kl 15.30-17.30 Tenniscamp for gruppene: Klubb, Paketspelare
kl 17.30-19 Tenniscamp for voksne
kl 19-20 ÅPENT HUS nybegynnere voksne som vil prøve på tennis (GRATIS)

Tirsdag:
kl 14-15.30 Tenniscamp for gruppene: röd (TFO)/orange og grön gruppene
kl 15.30-17.30 Tenniscamp for gruppene: Klubb, Paketspelare
kl 17.30-19 Tenniscamp for voksne
kl 19-20 Tenniscamp for voksne

 
Mandag fra kl 13-14 har vi åpent hus for alle juniorer som IKKE går på tennisskolen! Da kan KUN juniorer som ikke går på tennisskolen komme og spille GRATIS.
Åpent hus for voksne er mandag 19-20 for alle voksne som IKKE går på tennisskolen eller spiller i noen form av aktivitet i Asker TK. Kom og prøv tennis GRATIS! Kun for voksne som aldri har spilt tennis med trener, altså nybegynnere.
 
 

For spørsmål kan dere sende en mail til tennis@askertennis.no.

Feltene merket med en * må fylles ut

Skriv kun året du er født, t ex 2003.

Fyll ut ovrig info som er viktigt for oss og vite, for exempel allergier etc eller hvis du har venner som spiller tennis og som du ønsker å spille sammen med.

Når du klikker «Send», får du en bekreftelsesmail. Hvis du ikke får bekreftelse i løpet av et minutt, må du sjekke i spam mappen din om den ligger der. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, kommer du ikke videre til den grønne bekreftelsesteksten og får heller ingen bekreftelsesmail.