Tennisshop

I Asker tennishall har vi en tennisbutikk innerst i hallen. Der selger vi alt du trenger for å spille tennis. Vi fører alt utstyr fra Wilson. Hos oss kan du kjøpe alt fra rackerter, sko, baller, klær, grep, strenger osv. alt som trengs til trening eller kamp.

Vi har flere ulike rackertmodeller fra Wilson som test/demo rackerter som dere kan prøve før dere kjøper. Vi kan bestille alt fra Wilson, se mer på www.wilson.com

Medlemmer i ATK har spesielle rabatter.
Mail info@askertennis.no eller kom innom tennishallen så hjelper vi deg med rett modell och størrelse på grep, riktig tyngde og hodestørrelse på rackerten osv.

Rackert strenging:
Vi utfører strenging i vår tennishall. Det koster kr 200,- hvis du har egne strenger. Vi har stort utvalg av strenger fra Wilson og Babolat, forskjellige typer og i forskjellige prisklasser. Vi bruker en elektrisk maskin fra Technifibre. Send en mail til info@askertennis.no eller kom innom så hjelper vi dere med valg av strenger og hardhet(trykk). Når hallen stenger for sommeren kan dere kontakte treneren på mail til tennis@askertennis.no så strenger noen av trenerne rackerten til deg.

VELG RACKET MED RIKTIG STRENGEMØNSTER
Mange er ikke klar over at en rackets strengemønster gir seg utslag i hvordan rammen oppfører seg. Her er litt bakgrunnskunnskap om strengemønster:
En ramme med tett strengemønster (f.eks 18 strenger i lengderetning og 20 på tvers) kalles “TETT”. En slik racket gir deg: STIVERE FØLELSE. Tett strengemønster bøyer seg ikke mye tilbake så strengeflaten føles stivere. MINDRE FART. Det er mindre trampolineeffekt så du får mindre gratis fart. LENGRE HOLDBARHET – Jo, tettere strengemønster, jo mindre vil strengene flytte seg og gi hakk i strengene som fører til at strengene ryker. En ramme med strengemønster med større avstand (f.eks 16 i lengderetningen og 19 på tvers) kalles ÅPENT. En slik racket gir deg: MYKERE FØLELSE. Et åpent mønster er mer elastisk og ballen har kontakt med strengene lengre. MER FART. Større trampolineeffekt, mer gratis fart. MER SPINN. Strengene griper ballen bedre som hjelper deg med å oppnå mer topspin og slice i ballen. MINDRE HOLDBARHET. Et åpent strengemønster gjør at strengene flytter seg mer, noe som skaper hakk i strengene slik at man ryker oftere.
Lykke til!