Tennisleir i spania i uke 40

Tennisleir i spania i uke 40

Tennisleir på Costa Brava i høstferien?

Asker tennis inviterer til tennisleir på Costa Brava fra tirsdag 4. til fredag 7. oktober på Llafranc tennis klubb (www.tenisllafranc.cat).  Vi bor på Hotel Aigua Blava (www.hotelaiguablava.com) som er en kort kjøretur fra tennisklubben.  Det blir 2 økter med 2 timer grustennis med trener på tirsdag, onsdag og torsdag samt fysisk trening (gitt at det ikke regner).  På fredag blir det to timer tennis om morgenen før avreise til flyplassen.  Prisen for hotellrom med frokost, trening, og lunsj på tennisklubben er 6500 kroner for de som bor i dobbeltrom og 8500 kroner for de som bor i enkeltrom.  For de som ikke deltar på tennistreningen er prisen 800 kroner lavere per person for henholdsvis dobbeltrom og enkeltrom. Det er også mulig å få en ekstra seng på dobbeltrom mot et tillegg i prisen. Hvor vi spiser middag om kveldene avtaler vi fra dag til dag.

Hver enkelt må i tillegg selv ordne flyreise og transport til hotellet samt eventuelt bestilling av hotell før/etter tennisleiren.  Det er mulig å finne flyreiser til under 3000 kroner tur/retur per person.  Norwegian har f.eks. en avgang fra Oslo mandag 3. klokken 18:10 som lander i Barcelona 21:30, med retur fredag 7. klokken 15:45 og ankomst Oslo 19:10.  Fra Barcelona flyplass er det en ca. to timer kjøretur til hotellet.  Når vi vet hvem som blir med vil vi prøve å samordne kjøring/leiebiler.

Vi tar forbehold om nok antall påmeldte for at tennisleieren skal kunne gjennomføres.

Meld deg på ved og sende mail til tennis@askertennis.no med antal personer og önske om hvor många dobbelt og singel rom og vilka som önsker tennistrening.

 

Svarsfrist senast mandag 5 september.