Tennishallen åpner for både barn og voksen aktivitet fra tirsdag 19/1

Tennishallen åpner for både barn og voksen aktivitet fra tirsdag 19/1

Vi har nå fått lov av Asker kommune (sammen med ridehaller og golf) å åpne opp innendörs aktivitet for barn og voksne dersom vi klarer å overholde de nasjonale smitteverns reglene. Dette har vi vurdert nöye og även diskutert med andre tennisklubber og Norges Tennisförbund og kommit frem til att tennis är en bra idrett med tanke på smittevern da tennis bedrivs med god avstand og ikke er en kontakt idrett. Vi har også oppdatert våre retningslinjer kring smittevern internt i klubben som alle utövere skall fölge. Deres sikkerhet og de ansattes sikkerhet er ytterst viktig för oss. Mer info om smitteverns reglene på linken her under.

Det betyder att vi åpner opp hallen til vanlige åpningstider fra kl 7-22 fra imorgon tirsdag 19/1 og det er alltså fra nå av muligt å booke timer (boblen er förelöpig fortsatt stengt). Nå som vi har fått denna muligheten, er det viktigt att alla passer nöye på korona retningslinjene och att vi hjälper varandra å minne på reglene.

Korona regler
På denna linken finner dere de siste oppdaterte korona reglene. De ligger også på vår hjemmeside.

Medlemskap
Dere får tilsendt medlemskaps faktura i dag. Pga noe tekniske utfordringer er det ikke sikkert dere får medlemspris för dere betalt medlemskapet (dette gjelder kun noen få og ikke alle) så derfor ber vi dere å betale den så snart som muligt (gjerne för fristen på 10 dager), slik att ni får medlemspris når ni booker.Dersom ni oppdager att ni ikke får medlemspris, ge oss beskjed, så kan vi booke banen for dere slik att ni får medlemspris direkt. Dette gjelder som sagt kun noen få personer.
Dersom ni fått medlemskapsfaktura å ikke önsker å vare medlem, ge oss beskjed slik att vi kan annulere fakturan å melde er ut.

Dersom du önsker melde dig in som medlem, skjer det på denna linken: https://www.matchi.se/registration/user
For veiledning for medlemsansökan se denna pdf filen

Faste timer
Alle som hade fast time i höstes, har fått ny fast time i vår. Notera att hallen nå er åpen til 30 juni (alltså ca 2 uker lengre än tidigare). Pga att flere faste timer blev kansellert i höstas og gitt tilgodelapper, kan dere velge om dere vil beholde disse tilgodelapper å bruke på löstimer, eller om dere önsker få tilsvarande belöp refundert på ny baneleie faktura för våren (da slettes tilgodelappene helt). Vi önskar helst att dere velger å bruke opp tilgodelappene på vanlig måte, men dersom ni önsker få fakturan redusert med tilgodelappene, må dere ge beskjed snarest så ordner vi det.

Tennisskole
All tenniskurs starter alltså opp fra imorgon tirsdag, på samma tider og dager som dere hade för jul (dersom ni ikke kommit overens med Marc om noe annet). TFO må dessverre utsette sin oppstart till mandag neste uke, dette pga rött tiltaksnivå i skolene og de regler kring kohorter som gjelder, dessverre. Dersom Asker kommune forlenger rött nivå på barneskoler etter perioden som avsluttes på fredag, må vi dessverre holde TFO stengt ännu längre. Men dersom det ikke skjer store forandringene i smittetall, vill nog ikke rött nivå forlenges på barneskolene. Dette vet vi mer om senare denne uken.

Det betyder att både barn og ungdommer og voksne starter opp allereda imorgon med tennistrening (gjelder som sagt ikke TFO)!

Dersom dere har noe spörsmål eller tanker, må ni gjerne ta kontakt med mig.

Viktigt framover, å fortsette passe på varandre og smitteverns reglene. Dersom vi er flinke og strenge, klarer vi förhoppnigsvis av å holde tennisen åpen!

 

Hilsen
Markus Berg, daglig leder Asker Tennisklubb
Markus@askertennis.no