Tenniscamp til Skummeslöv!

Tenniscamp til Skummeslöv!

Invitasjon til tennis camp i Skummeslöv 25-28 mai

 

For andre år på rad drar vi til Skummeslöv på tennis camp. Skummeslövs strand ligger 10 km nord for Båstad, rett ved havet og har Sveriges lengste strand. Vi kommer til å bo på et helt nybygget pensjonat, 200 meter fra tennisanlegget på 9 grusbaner, med helpensjon. Vi fordeler oss i biler utifra hvem, og hvor mange som blir med på reisen.

Vi har bestilt rom for 30 spillere + 4 trenere. Campen er for alle på tennisskolen som er født 07, eller tidligere, voksne inkludert. Spillere i rookie og team Asker forventes å være med på denne turen som en viktig del av grusoppkjøringen.

Vi kommer til å ha to tennistreninger per dag, i tillegg til annen fysisk trening. Det finnes godt med skog, terreng, fotballbaner og strand i området så det kommer garantert til å bli masse variert trening.

 

Prisen på turen ligger på 5000 kr. Alle som er med har muligheten til å få redusert i pris på 3400,- i mot 12 timers ekstra turneringsdugnad. Rookie og team Asker spillere betaler 3400:- uten å belastes med mer dugnad.

 

Påmelding gjøres på tennis@askertennis.no senest 13. april. Faktura sender deretter med 2 ukers betalingsfrist.