Tennis i uke 8 – NYHET! Vi har trening hele uken!

Tennis i uke 8 – NYHET! Vi har trening hele uken!

Vinterferien närmare sig fort! Även i år har vi gratis tennistrening mandag og tirsdag for alle dere som er med på tennisskolen. Det spiller ingen rolle om du spiller på torsdager eller söndager, du er alikvel velkommen å melda dig på vinterferie tennis måndag og tirsdag i uke 8. Vi vet att noen har vinterferier i andra uker, men det er alltså uke 8 det handlar om.

Även om man kun er med på 1 time i tennisskolen, kan man alltså melde sig på bägge dagene, helt gratis!

 

Påmelding og mer info finns på www.askertennis.no/vinterferie

Husk fristen för å melda sig på som er mandag 13/2, alltså uken före vinterferien!

 

Nytt för i år er att vi har også tenniscamps onsdag, torsdag og fredag i vinterferien! Kostnad er 250,- för voksne og 200,- för juniorer disse dagene (onsdag, torsdag og fredag). Påmelding og mer info till allt dette finner dere på linken:

www.askertennis.no/vinterferie

Feltene merket med en * må fylles ut

Skriv kun året du er født, t ex 2003.

Fyll ut ovrig info som er viktigt for oss og vite, for exempel allergier etc eller hvis du har venner som spiller tennis og som du ønsker å spille sammen med.

Når du klikker «Send», får du en bekreftelsesmail. Hvis du ikke får bekreftelse i løpet av et minutt, må du sjekke i spam mappen din om den ligger der. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, kommer du ikke videre til den grønne bekreftelsesteksten og får heller ingen bekreftelsesmail.