Senserio banebooking – nå også på utebanene

Senserio banebooking – nå også på utebanene

Det har vært litt mye ulike beskjeder fra oss angående medlemskort i år, dette fordi vi har vært usikre på hvordan vi best skal gjøre det med utfordringer med nytt IT system for medlemshåndtering (kan ikke skrive ut etiketter til medlemskortene) og utfordringen for medlemmene at dere ikke vet når vi har ulike aktiviteter/turneringer og dermed trenger alle banene ute.

 

Derfor gjør vi det samme som mange andre klubber allerede har gjort, vi setter opp senserio banebooking, også for utebanene. Dere som er medlemmer, vil da kunne booke timer gratis, dere som ikke er medlemmer vil få pris på 200,-. Bookingen skjer på samme side og innlogging som for innebanene: https://www.senserio.com/default.aspx?ID=1504

 

Man kan bare booke max nestkommande dag og 1 time om gangen, og når den timen er ferdigspilt, kan man booke en time til. Man kan tidligst booke 1 time frem i tid. Så når kl. er 10, kan man tidligst booke bane kl. 11 idag. Er banen ledig, kan man spille uten at man MÅ booke bane. Det er altså fortsatt muligheter for å komme ned å spille uten å booke bane, men da må man skrive seg opp på tavlen med for- og etternavn og tidspunktet man startet.

Ettersom vi ikke har medlemskort lenger, ønsker vi at alle booker utebaner via senserio, da senserio vet hvilke som er medlemmer og ikke medlemmer. Ikke medlemmer som vil spille «pay and play», kan skape en bruker på Senserio, og dermed booke bane og får da en kostnad på 200,-/time.

 

Det står en TV i klubbstuen rettet ut gjennom glassdørene, som viser baneoversikten over alle 9 baner for den aktuelle dagen. Den kan være litt vanskelig å se når solen står på, men vi jobber med å gjøre den mer lettlest. Her er linken på oversikt over dagens banebookinger ute: http://www.senserio.net/today.aspx?ID=1504&sted=ute

 

Andre klubber har opplevd noen problemer med at folk booker baner ute og deretter ikke dukker opp. Alle banebookinger på utebanene, kan bookes av, av dere brukere frem til 1 time før dere skal spille. Vi håper at alle medlemmer i Asker bruker dette med sunt fornuft og booker av baner dersom dere ikke skal spille så de blir tilgjengelig for andre. Dersom dette blir et problem, kommer vi til å legge inn regler for bruken av dette, men foreløpig prøver vi uten regler.

 

 

Vi har lagt inn alle hjemme lagkamper i banebookingen, lagt inn alle tennisskole timer og til og med lagt inn våre aktiviteter der vi bruker mye baner til tennisskolen/klubben slik at det skal bli enklere for dere å se når det er ledige baner. Håper dere ser dette som nyttig og positivt.