ROGY turneringer i helgen og även u19 turneringsseier

ROGY turneringer i helgen og även u19 turneringsseier

I helgen var det många fra Asker som spillte turneringer. Det var ROGY helg (Red, Orange, Green, Yellow) og även en junior dubbelturnering där Asker var representert.

Vi hade med totalt 31 barn fördelt på Red Tour, Orange Tour, Green Tour og Yellow Tour. I tilleg 2 spillere fra Asker i junior dubbelturneringen. Det er utroligt morsomt att se så många barn fra Asker delta i turneringer, og dette er snarare noe som begynner bli vanligt än en uvanlighet. Vi har framförallt veldigt mye barn som spiller ROGY turneringer, og det syns vi er extra göy! Tiago var og fölgte med på Red Tour på Njård og Markus var og fölgte med på Orange Tour på Nesöya. Her under finner dere både bilder fra turneringene og også ett referat fra junior dubbelturnering inklusive bilde på finalisterna og Lene Mari fra Asker som vannt dubbelfinalen med Helena Reistad fra Stabekk. Dina Johansen var også representert fra Asker i denna dubbelturneringen.

 

 

 

Doublepartnerne Lene Mari Bolkesjø Hovda (Asker) og Helena Reistad (Stabekk) vant åpen doubleturnering junior på Furuset i helgen. Etter gruppespill klarte jentene å høyne nivået og hadde sin beste kamp i semifinalen og vant 6-1 6-2 over Nora Lima Dahl (Furuset) og Charlotte Synnestvedt (Ullern). I finalen møtte jentene Furusetjentene Hedda Gurholt og Selma Mio Ellingsæter Murer og gikk av med seieren med sifferne 6-2 6-4.

Asker var også representert ved Dina Johansen som sammen med Lise Ulrikke Enderud Evertsen (Heming) i gruppespillet. Jentene var nære på å komme til sluttspillet, og i avgjørende kamp tapte de knepent 8-10 i et spennende super tie break.