ROGY Tour ferdigspilt, spennende i Lag U12 & Videoanalyse

ROGY Tour ferdigspilt, spennende i Lag U12 & Videoanalyse

Det har vært en hendelsesrik helg på turneringsfronten da våre yngste spilte årets siste ROGY Tour turneringer rundt om i Oslo.regionen. I tillegg ble det spilt siste omgang av Lag U12 der Asker-guttene spilte veldig bra kamper utifra sitt nivå. Når puljen var ferdigspilt stod samtlige lag på like mange poeng og etter utregning av game-differansen endte Asker på en andreplass i sin pulje og gikk glipp av finalen med minst mulig margin. Christopher, som var tilstede og fulgte opp kampene, sier: “Gutterna ska vara nöjda med vad de åstadkommit & bäst av allt var att se den kämparglöd & laganda som fanns med laget genom hela serien. Bra jobbat & grattis till era fina prestationer”.

Det ar også vært aktivitet på hjemmeplan der våre eldre turneringsspillere har hatt turnerings-fri helg og derfor, sammen med Robban og Marc, har gjennomført videoanalyse. Etterpå diskuterte de hvordan de kan utvikles videre inn i det kommende året. 

Nå til uken ser vi frem mot årets morsomste arrangement som er NISSEFEST! Den bli arrangert nå på FREDAG kl. 19.21. Om du har glemt å melde deg på dette kan du gjøre det her: http://askertennis.no/nissefest .

SIST men ikke minst er nå også store deler av vårterminen 2020 planlagt. Om du lurer på hvilke planer vi har for våren kan du sjekke dette i kalenderen på hjemmesiden http://askertennis.no/ . Klikk bare på kalenderen i høyre felt.