Robban slutter dessverre i Asker tennisklubb

Robban slutter dessverre i Asker tennisklubb

Robban slutter dessverre i Asker tennisklubb rundt nyttår og starter i ny jobb i Ullern tennis. Han har vært i klubben vår siden høsten 2011 og har betydd mye for den utviklingen vi har hatt disse årene. Han har har jobbet med både barn og voksne, men aller mest med våre konkurransespillere. Her har han i tillegg til solid spillerutvikling også bidratt til et godt sosialt samhold. Robban har betydd mye for mange i klubben, både ansatte og medlemmer, og han vil bli sterkt savnet. Vi har likevel forståelse for at han nå ønsker nye utfordringer i sin karriere, og velger derfor å se på dette som en mulighet for å styrke vårt samarbeid med andre klubber. Vi ønsker han masse lykke til, samtidig som vi ønsker han velkommen tilbake ved en senere anledning!

Styret 15.11.2019

 

Robban sier selv dette:

Jag vill tacka för 8 fina år i Asker TK. Under mina 8 år har klubben varit i konstant utveckling, både i storlek på tennisskola, tävlingsspelare och på anläggningsfronten. Det är framförallt alla barn och föräldrar som fått mig till att stanna så pass lång tid och jag har alltid försökt att ge så mycket av mig själv som jag klarat av. Jag tar med mig många goda minnen från våra träningsresor, tävlingsresor, den glada stämningen och kamratskapen som jag fått till många av er. För min egen del så gav klubbens medlemmar mig glädjen tillbaka att utöva sporten tennis själv igen. Har aldrig tidigare upplevt den känslan inne i mig som när jag spelat lagmatcher för klubben på hemmaplan och ni tagit er tid att komma för att stötta mig och laget – den känslan har varit helt rå och verkligen betytt mycket för mig. Mitt kapitel i Asker tar slut för den här gången och jag startar ett nytt i Ullern Tennis. Jag hoppas på er förståelse för beslutet, det har varit allt annat än lätt.

//Robban

 

Här under hittar ni några bilder från Robbans tid i Asker Tennisklubb. Robban har framförallt gjort en enorm insats med turneringsspelarna som har varit hans stora ansvar och passion men också massor med aktiviteter i klubben och träningsläger/tenniscamps där han alltid passat på att det ska vara god stämning och ett gott miljö för alla, oavsett nivå. Robban kommer bli saknad av många!

LYCKA TILL vidare med nya utmaningar och du är alltid välkommen tillbaka!

//Markus, Daglig leder Asker Tennisklubb