Reiselogg NM i Stavanger

Reiselogg NM i Stavanger

Reiselogg NM i Stavanger.

Stavanger stod i år som arrangør for NM i u12, u16 og u19. Et veldig stort arrangement med stor deltagelse fra hele Norge. 10 Askerpillere tok turen dit og Robban var også på plass under hele mesterskapet.

Mange spillere reiste allerede dagen før NM startet for å ha muligheten til å trene før kampene startet. Ettersom deltagerantallet var større enn forventet, startet vi allerede å trene 6.30 visse dager, andre dager kunde vi sove til 7.30. Å trene/slå inn før kamper er en viktig del å få inn i sine rutiner da det både vekker kroppen men starter også opp den motoriske delen i kroppen.

For spillernes del så består dagene i å spille kamper, se på klubbkameratenes kamper, samt hvile. Eftersom vi var så mange som reiste fra Asker så hadde alle som spilte god støtte fra de andre som så på. De yngre spillerne ble inspirert av de eldre, og de eldre var med og heiet fram de yngre. På kveldene prøvde vi så godt det gikk å ha felles middager der spillere, foreldre og trenere avsluttet dagen tilsammen. Når vi er så tett på hverandre under 4-5 dagers tid så skaper det en veldig fint samhold som vi også tar med oss tilbake til Asker. Uansett resultat i turneringen, så hadde alle et fint opphold i Stavanger – klare for å jobba videre mot neste steg i sin tennisutvikling.

Deltagere fra Asker ;

U12 J, Filippa, Helle, Iselin
U12 G, Christian, Joar, Seyon, Fredrik
U16 J, Beatrice
U19 J, Dina, Lene Mari

Medaljer

Seyon; Gull mixed, sølv doble, bronse singel

Beatrice; Brons doble

Lene Mari; Bronse doble