Reisen til Gjøvik

Fra onsdag til lørdag i høstferien dro Robban og Tiago sammen med 9 barn og ungdommer til Gjøvik på treningsleir.

Vi møtte opp på onsdagsmorgenen og tok tog opp til Gjøvik. Allerede samme ettermiddag hadde vi vår første treningsøkt med teknisk utveksling og stabilitets-trening. Gruppen ble delt inn i to lag for en fire dagers lang lag-konkurranse. Det er konkurranser i alt fra tre på rad, minitennis og fotarbeidsøvelser. På kvelden var det mange som var trøtte så vi tok kvelden tidlig for å være opplagt for neste dag.

Under torsdagen, som var vår store treningsdag kjørte vi to pass med tennis og to fysiske treninger. Gruppen hardt og det var veldig god stemning. Vi fulgte opp onsdagens trening og la også på en del serve-trening. På den fysiske treningen jobbet vi med mange fotarbeids-øvelser med fokus på hurtighet.

Fredagens fokus lå på det sosiale. Vi trente på formiddagen og brukte ettermiddagen til mange sosiale aktiviteter. Først dro vi til bowlinghallen og bowlet en time. Etter det hadde vi arkade-spill i en time med bla. air hockey og basketmaskin. Ettersom det var en del av lagkonkurransen så var det mye konkurranse mellom lagene, men også veldig bra teamspirit. På kvelden hadde vi først en quiz og avsluttet med monopol og kortspill.

Siste dagen hadde vi avslutning i lagkonkurransen med mye poengspill. Laget som kalte seg “Tennissterroristene” med Severin, Fredrik, Iselin, Bendik og Iva dro det lengste strået denne helgen, og vant med sammenlagt 10 poeng. Vell hjemme igjen var det en trøtt, men glad gruppe som for forhåpentligvis har blitt enda mer inspirert for kommende turneringsspill og treninger for høsten.