Remy spiller ITF i Odense

Remy spiller ITF i Odense

Remy Aleksander Johansen hadde ingen problemer med dansken Rasmus Okkels Jensen i kval-finalen og tok seg dermed inn i hovedturneringen i ITF grade 4-turneringen FBT Int. Junior Challenge i Odense.

Dette er den tredje ITF-turneringen på rad der Remy tar seg til hovedturneringen, og det var naturligvis en fornøyd Asker-spiller vi snakket med etter kampen: – Han var vanskelig å spille mot, og jeg er fornøyd med at jeg vant såpass klart. Jeg har bevist flere ganger at jeg hører hjemme i hovedturneringen, og ekstra gøy å kvale inn i en så stor turnering som denne sier Remy. Hovedturneringen i Odense har 64-tablå. Der møter Remy førsteseedet, en spiller fra Togo med så høy ranking som nummer 220 i verden. Uansett blir det gøy å måle seg på dette nivået, mener Remy, som etter Odense drar videre til Århus og en ny ITF.

Oppdatert:

Stor succé för Remy i Danmark!

Inte nog med att han kvalade in, han stod idag för turneringens skräll genom att slå ut 1a seedade Gbadoe från Togo, rankad som #293 på ITF. Siffrorna skrevs till förkrossande 6-3, 6-0. Remy möter i andra rundan en spelare från Ukraina som han tidigare i år vann imot i en mycket tuff match.

Lycka till Remy