Red Tour

Minitennisturnering er for spillere på Rødt Nivå. Barna deles inn i 3 nivåer slik at man møter jevngode spillere og det blir jevne kamper. Spillere t.o.m. 10 år

Sted: Spilles på de ulike klubbene.
Tid: 1,5 time.
Pris: Kr.150,- pr spiller.
Påmelding: www.askertennis.no/red-tour senest mandagen uken før turneringen. Det er bindende påmelding, det vil si at om du er påmeldt og ikke stiller, vil det bli sendt faktura.
Spilleliste: Spilleliste vil bli tilsendt på mail fredag 1 uke før turneringsstart.
Spilleformat: Spilleoppsettet vil bli basert på følgende turneringsformat:
HOT-SEAT. Barna spiller mot hverandre i single. Taper av kampen beholder poengene i neste kamp. Dette fører til at alle vinner kamper.

  • Barna blir delt inn i lag som får spille mange kamper mot forskjellige motstandere
  • Kiosk med salg av kaffe, kaker osv til foreldre/tilskuere
  • Frukt til alle deltagere er inkludert i deltageravgiften
  • Premier til alle deltagere.
  • Ved påmelding godkjennes at det kan bli tatt bilder for bruk av NTF eller Asker Tennisklubb sine nettsider og facebook.
Feltene merket med en * må fylles ut

Her fyller du ut nivå på barnet dersom ni vet inndelingen (nivå 1 er lavest og 3 er höyest), eller så gjör vi trenere det. Notera att vi trenere uansett setter riktig nivå dersom dere har valgt feil.

Skriv kun året du er født, t ex 2003

Her kan dere skriva övrig info som er viktig for oss att vite.

Jag samtycker att Asker TK og arrangör klubbb får ta bilder og video under ROGY turneringer og publicere dem på nettsiden/facebook/instagram til respektive klubb og NTF (Norges Tennisförbund).

Når du klikker «Send», får du en bekreftelsesmail. Hvis du ikke får bekreftelse i løpet av et minutt, må du sjekke i spam mappen din om den ligger der. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, kommer du ikke videre til den grønne bekreftelsesteksten og får heller ingen bekreftelsesmail.