Provisoriske tider ligger ute

Provisoriske tider ligger ute

Da er förste utkast av tiderna klara för tennisen. Notera att tiderna og grupperna kan endres de förste 2-3 ukerna innan de er helt endelige. Så se tiderna som ”provisoriske”.

 

Det er rekordmånga som anmält sig till kurs, både barn og voksne, vilket leder till att vi ikke har plass till alla L Många har ikke fått så många timer man önsket eller de dagene og tiderna man önsket. Det er også noen som ikke fått noen tider og plasser alls L. Vi ska givetvis försöka få till det, men vi har ikke tillräckligt med baner. Det betyder att vi må bruke söndagen mer ettersom da har vi mulighet og leie flere baner.

 

 

Så dere VOKSNE som kan tenke er å spille noen gang mellan kl 15-21 på söndager og som ikke fått nok timer eller önsker mer eller som ikke fått noen timer alls, ta kontakt på denna mailen, så ska vi se vad vi kan få till. Det er flere voksengrupper som har fått bytte dager og tider, men det er noen forandringer som har gjort att vi måtte endre noe.

 

 

Återigen, tidsplanen er kun provisorisk der både små og store endringer kan skje framförallt bland voksengrupper og dere som er meldt på i klubb tilbudet eller grönn tennis og Oransje tennis.

Dere i rookie, team, TFO, röd, blå tennis er mer stabile grupper og tider som mest sansynlig vill bli slikt.

 

 

Ta kontakt dersom dere har spörsmål og ni er velkomne på kurs =).

 

Tider höst 2016