Påmelding tennisskolen hösten 2015, frist torsdag 20/8

Påmelding tennisskolen hösten 2015, frist torsdag 20/8

Da er sommaren snart slut. Hallen åpner imorgon 17 august. Förste 2 ukene er hallen kun åpen fra kl 14 på vardagene, helgen er åpent som vanligt. Däretter er det vanlig åpningstid.

 

Påmelding tennisskolen
Påmelding till tennisskolen begynner att fyllas upp! Fristen för att melda sig på till tennisskolen er innen torsdag 20 august! ALLA må fylle ut skjemaet innen dess! Ellers er det risk att man ikke kommer med på tennisskolen. Dere som allreda meldt er på og fått bekreftelsemail (også fått en mail tidigare i dag), trenger ikke göra noe mer.

 

Vi vill sätta grupper så snart som muligt, men antagligen vill grupperna og tiderna vara klara först söndag 23 august, så innan dess vet vi ingenting, så dere må bara vente på att mail med tider kommer. Tennisskolen starter mandag 24 august.

 

Så dere som ikke meldt er på alreda, meld er på via skjemaet. Der finns også mer info om priser og tilbud. www.askertennis.no/tennisskole

Notera att ALLA som vill gå på tennisskolen, MÅ melda sig på via skjemaet. Vi tar ikke emot påmeldinger via sms eller mail. Notera att hjemmesiden er litt treig, så var tålmodige. IT tenkiker jobber med att forbättra hjemmesiden.

 

 

Klubbmesterskap ute
Klubbmesterskapet ute er givetvis HELT GRATIS og pågår fra 28/8 til 30/8 . Mer info om ulike klasser (junior, senior og veteran klasser med både singel og double og mixed), finns på www.askertennis.no/km Påmeldingsfristen er fredag 21 august. Deretter er det ikke muligt att melde sig på längre. Klubbmesterskapet kan ALLA vara med på! Vi gör trekkningen slik att det blir jevne kamper, så alla uansett nivå, er välkomna att melde sig på!

 

 

Turneringsdugnad
Sist men ikke minst vill jag tacka alla som har hjälpt till under alla våra turneringar under sommaren. Vi har arrangerat både NM for Veteraner og international junior turnering og även flera nationella turneringer og det har varit uppemot 1500-2000 dugnadstimer i förbindelse med dette. Alla turneringene har varit stor succe og det er tack vare dere! Asker TK kan fortsätta stoltsera med att vara en av norges flotteste arrangörs klubb og dette får vi mye skryt för av Norges tennisförbund og andra klubbar. Pengene som vi får in gör att vi kan holde lave tennisskole og medlemspriser.