Organisert trening starter – noen grupper starter allrede torsdag (imorgon)

Organisert trening starter – noen grupper starter allrede torsdag (imorgon)

Da er Asker også klare för å starte opp organisert trening. Flere andre klubber har allrede begynnt og vi har fått gode tilbakameldinger på det. Men vi önskar alikvel starte opp som en pröve ordning för att se att det også fungerer hos oss.

 

Vi kommer starta opp tennisskole för alla som är i paket tilbudene og för alla som spiller med gul ball (inkludert alle voksen kurser). Det betyder att dersom du får denna mailen, så kommer din trening starte opp. Vi starter allrede nå på torsdag og vi fölger samma dags och tidsskjema som innan vi stengte ner tennisskolen. Det betyder att dersom du spillte på mandager kl 18, skall du fortsatt spille på mandager kl 18. I noen fall så må vi endre spilletider men da kommer du få perosnligt beskjed om det. T ex så er det mörkt fra ca kl 20.30 så dere som har timer 20-21, kommer antagligen bli flyttet tidigare, men dette får ni beskjed om i egen mail.

 

Idag kommer Marc gjöre klart planeringen med grupper og trenere og kommer da sende ut info dersom det er noen forandringer på grupper/tider. Det er veldigt viktigt för oss att dere ger beskjed dersom dere är förhindret eller ikke kan komme alikvel – det underlättar i vår planläggning.

 

Deres sikkerhet är det viktigste, også sikkerheten för våre ansatte. Därför har vi strenge tiltak og retningslinjer vi kommer fölge. Dersom barnen/spillerne ikke fölger dette, må de förlate banen. Så venligst respekter disse reglene.

 • Vi fölger til enhver tid smitteverns regler fra fhi.no og NIF og asker kommune
 • Alle spillerne må selvsagt vara friske og symptomfrie og ikke vara i karantene
 • Hallen er fortsatt stengt, så all trening kommer skje på utebanene
 • Det skall vara maximalt 4 på en gruppe och alla grupper skall ha en trener (alltså ikke 1 trener som har ansvar för 2 baner)
 • Alla spillerne må holde minimum 2m avstand hela tiden under treningen men også före och etter treningen. Treneren kommer legge opp till övelser slik att det er muligt.
 • Treneren er eneste som får ta på ballene med handen. Elever får absolut ikke ta på ballene, men kan selvsagt slå og trille ballene i ett hjörne der treneren kan plukke dem opp.
 • Varje trenere får en kurv som de ansvarar för som ingen annan trenere kan bruke, og ballene skall ikke blandas med andra baller/andre kurver
 • Treneren koster og vanner banen ved behov, dette er ikke noe elevene gjörer
 • Treneren har alltid antibac med sig og skall vaske hendene mellom varje ökt, antingen med såpe å vann, eller antibac.
 • Nye grupper får endast komme in på banan når de andra har gått ut fra banen. Viktigt å holde avstand også når spillerne har förlatt banen, samt före och etter trening.
 • Toalett, garderober etc er stengt. Husk å ta med fyllt opp vannflaske för trening og dere må dusche etc hjemme
 • Unngå å reise kollektivt til og fra idrettsaktiviteten

 

 

Send svar till tennis@askertennis.no om dere har noen spörsmål eller funderinger eller om ni ikke kan/vill komme på trening.

 

 

Her kommer informasjon om TFO, röd, orange och grönne grupper

Vi kommer begynne åpne tennisskole för noen grupper med start nå på torsdag som ett pröve projekt. Går dette bra, kommer vi også starte opp för TFO, Rödt, Orange og Grönt.

Per i dag får vi ikke lov å vara inne i hallen, da asker kommuneoverlege har sagt att alla idrettsanlegg må vare stengt. Vi jobbar med att finna lösninger och få frem flere trenere da vi trenger flere resurser till å passa på de yngre barnen, och så snart vi ser att det fungerar och är tryggt med de äldre og de voksne, kommer TFO, rött, orange och grönt også starte opp med tennisaktiviteten.

 

TFO
Med gjeldende regler, kan vi ikke fortsätta med TFO som det har varit. Her kommer det vara noen forandringer, t ex maten. Vi kan ikke servere mat, så her må barnen ha med sig egen matpakke som de kan spise. Vi jobbar också för att finna ordning för att passa på barnen etter kl 15, men per idag har vi ikke det på plass. Det enklaste hade selvsagt varit (også med tanke på maten), att barnen kommer rett etter skolen og er med på tennistrening og sen däretter blir hentet av föräldrar direkt når treningen er ferdig. Det är en lösning vi kan starta opp med relativt raskt, men vi pröver å finne lösninger slik att barnen kan stanna kvar som tidigare. Men dersom det ikke er behov för det, ge oss gjerne beskjed da det underlättar som sagt mye för oss i denna situasjonen, og därmed kan starta opp aktiviteten fortare.

Ta gjerne kontakt om ni har spörsmål.