Oppdatering kring korona situasjonen med regler og refundsjon till alle i tennisskolen og med fast baneleie

Oppdatering kring korona situasjonen med regler og refundsjon till alle i tennisskolen og med fast baneleie

Endelig en hel del gode nyheter!! 😊

 

Igår lettet regjeringen på noen tiltak, som gjör det litt lettere för oss. Vi kommer fra neste uke starte opp med også rött og orange tennis, (TFO får vi ikke lov att ha av Asker kommune overlege, men de som har gått på TFO har fått tilbud om å spille rött eller orange tennis kurs isteden, se egen mail om det). Det betyder att vi da har startet opp alle deltagare, även om det er litt anderledes trening.

 

Det har kommit noen nye regler som gjelder direkt fra imorgon lördag 9/5-2020 (se NTFs koronavettregler i vedlegget). Kort oppsummert her under

  • Det er nå tillatt med 20 st personer plus trenere, så lenge smittevernsreglene fölges (1m avstand og ikke ta på samma utstyr)
  • Double er nå muligt, men bör undgås. Viktigt att passa på 1m avstand og att man kun tar på sina egna tennisballer. Dersom flere spillere har egna baller med sig, skall de vara TYDLIGT merket. Vi har for exempel salg av rosa baller i recepsjonen som er veldigt gode.
  • Kosting og vanning på utebanene er nå tillatt. Alla skall ha med sig egen antibac som skall brukes för og etter man har kostet/vannet banen. Alla må alltså koste banen etter sig fremover
  • Toalett i tennishallen (kun i resepsjonen) vill vara muligt å bruke, denne kommer vi vaske hyppig og bruke antibac etter noen har brukt den. Garderober er fortsatt stengt. Toalett i klubbhuset er fortsatt stengt da vi ikke har mulighet för hyppig vask der.

 

En gammel regel som gjelder fortsatt men som er viktig pga banekapasiteten:

  • Inne i hallen kan medlemer og ikke medlemer spille og booke baner. Men på utebanene gjelder FORTSATT att alla som spiller MÅ vara medlemer. Det er alltså ikke nok att en er medlem og de andre er medlem i en annan klubb eller ikke i det heletatt. Alle som spiller på utebanene (eller i boblen) må vara medlem av Asker Tennisklubb.

 

 

Igår torsdag hade vi også styremöte, der vi gick igjenom ekonomin i klubben og der blev det enighet i mitt förslag att Asker Tennisklubb ska refundere all baneleie og all tennisskole som ikke har blitt spillt under nedstengningen.

Dette er selvsagt en veldigt stor kostnad för oss, der vi per idag ikke har fått noe som helst i stötte av staten, og mest sansynlig får vi ikke noe heller. Kontantstötte till faste kostnader gjelder t ex kun bedrifter, ikke idrettslag ☹. Även om klubben blev stengt ned og flere ansatte blev permittert, har vi alikvel haft löpende kostnader i denna perioden. I tillegg har vi brukt resurser og penger på att få istand utebanene raskest muligt og organisere vaktordning på utebanene (ellers hade vi ikke fått lov å åpne dem), slik att medlemene i år kunde begynne spille ute allerede i mitten av april som er 3-4 uker tidigare än normalt. Dette har jo varit gratis för medlemene, men har varit extra kostnader för klubben. I tillegg har vi måttet endre om till mindre grupper i tennisskolen, bruke flere baner og flere trenere, som vi har brukt mye tid på, som igjen også har ökt våre kostnader utan att få in noen mere penger.

Styret har også besluttet å tilby gratis trening i boblen tils den tas ned, så snart vi har fått opp rutiner kring smittevern för boblen og nye regler i Matchi för booking. Fölg med på nettsiden og facebook når dette blir tilgjengligt. Boblen skall tas ned så snart vi har mulighet för det, enligt de smittevernsregler som finns. Vi kommer sende ut egen mail om hjelp til det.

 

Även om vi har besluttet att betala tilbaka allt, så referer jag till idrettspresidenten Berit Kjøll, om idretts dugnaden. Jag förstår att alla ikke har mulighet till dette, men dere som har det og vill stötte klubben kan be om mindre eller ingen refundsjon alls. Det handler om ca 5-8 ukers refundsjon i baneleie eller tennisskole, der noen har 1h i uken og andre har 10h, så det er veldigt ulike förutsettninger og kostnader som også gir ulike förutsättninger. Dette er helt frivillig dersom man vill be om mindre eller ingen refundsjon alls, men vi uppskatter selvsagt all stötte.

Alla som önskar ha full refundsjon eller en del refundert av fast baneleie og tennisskole avgift, må svare på denna mailen (helst innen 1 uke da det udnerlättar administrajons jobben för oss, men man kommer også få refundert dersom man svarer senare, helt fram till siste mai), med konto nr der vi skall betale tilbaka belöpet. Det er også viktigt att alla som ännu ikke betalt fakturor för vårens tennisskolen fullt ut, må gjöre dette snarest. Det er viktigt att vi får in de belöpen som er fakturert och att vi refunderer, slik att vi får en ordentlig oversikt over hvor mye dette har kostet oss og förhoppnigsvis kanske vi kan söke på stötte av staten i fremtiden.

 

 

Dette er en vansklig tid för alla, men vi hoper att dere ser att vi som jobber i Asker Tennisklubb, pröver gjöre det beste för dere medlemer. Vi har prövt informere hyppig, men med raske beslut og korte varsel er dette ikke alltid enkelt. Vi har fokusert på att åpne aktivitet og anleggene fortest muligt, vilket har varit min prio hela tiden. I tillegg till att refundere baneleie og tennisskole og att tilby gratis trening inne i boblen tills den tas ned för säsongen, kommer styret også legge fram förslag till årsmötet om att medlemskontigenten kommer bli uförendret i 2021. Asker TK kommer alltså fortsätta vara billigst (veldigt mye rimligare än många klubber) på medlemskap i alla kategorier (fra junior till senior og familie) av alle klubber som har inneanlegg og er av tillsvarande störrelse i hela Oslo og omegn. Dette er noe vi er stolte av! I tillegg har vi blant Norges störste og beste inne og uteanlegg som dere medlemer kan bruke å nyte gott av.

Stort tack till alle ansatte som bidrar varje dag till det og även dere medlemer som passer på å koster banen ordentlgit og vanner, bruker riktig sko (ikke jogge sko), fölger regler og hjälper till att holde rent og pent på våre anlegg.

 

Her finner dere Asker Tennisklubbs oppdaterte regler: https://www.dropbox.com/s/3p2ma43emfpxy2g/Korona%20regler%20Utebaner%2C%20Tennishall%20og%20trenere.pdf?dl=0

 

Vill også passa på att önske dere en riktig god helg, og pass på varandra og FHIs regler, slik att vi kan fortsette og åpne opp tennisen!

 

 

Hilsen
Markus Berg
Daglig leder