Bane 1 er fortsatt stengt – ny info vill bli lagt ut her

Bane 1 er fortsatt stengt – ny info vill bli lagt ut her

Detta inlegget er nå stengt, siste oppdatering var onsdag 23/5 kl 10.00

 

Oppdatering 23/5 kl 10.00
Bane 1 er nå åter åpen! Rehabilitering vill bli gjort i sommer når hallen er stengt.

 

Oppdatering 6/4 kl 10.00
Snön er nå måkt bort så mye som det går. Siste snön må smelte bort och det er meldt plusgrader närmsta dagene. Därför planerer vi å åpne på mandag 9 april, bane 2, 3 og 4. Vi gledjer oss til mandag!!

 

Oppdatering 3/4 kl 14.00
Desvärre har jag fått oppdatert information idag og vi kan alikvel ikke åpne banene for spill, beklager dette og dopplete beskjeder fra igår. Vi var kanske lite för optimistiske :(.

Dere som har fasta timer og som også går i tennisskolen, kommer få tilbaka noen form av kompensation. Exakt hva eller hvor mye, kommer vi återkomma till når vi vet litt mer om hvor länge dette blir.

Alle banene kommer alltså stenges fra i dag kl 14 igjen og vara stengt ivartfall til og med fredag dersom ikke noe oförutsett skulle skje. Vi kommer ha trenere på plass under alla tennisskole timer, så alla som vill, kan möta opp og trene styrke, kondition, taktiskt. Voknse får da PT i trim rommet for dere som kommer =).

Oppdatering på hjemmeside og fb kommer fortlöpande.

 

Oppdatering 2/4 kl 19.30
Da har jag fått OK att bane 2, 3 og 4 er muligt og åpne for spill. Bane 1 kommer desvärre fortsatt vara stengt, hvor länge vet vi ikke. Jag återkommer når jag vet mer kring bane 1.

Det betyder att fra imorgon tirsdag spilles ALL tennisskole (og TFO, voksenkurser etc) precis som vanligt (de tennisskole grupper som spiller på bane 1, kommer slås sammen/bytte på bane med andra grupper slik att alla skall få spille tennis).

Dere som har faste timer på bane 2, 3 og 4 spiller som vanligt. Dersom det er ledigt, vill fasta timer fra bane 1, bli flyttet till samma tid på en av de andre banene. Desvärre er det så att alla som har fasta timer på bane 1 og där det er fullbooket på de andre banene, ikke kommer få spillt i det heletatt. Timene vill bli booket av og dere får da tilgodolapper.

I helgen er det mye ledigt, så pass på og booke in noen timer da.

 

Oppdatering 31/3 kl 22
GLÄDJANDE BESKJED!! Vi har nå fått beskjed att vi kanske kan bruke bane 2,3 og 4 fra tirsdag neste uke. Vi kommer göre allt vi kan för att få det till. Bane 1 kommer fortsatt vara stengt og hoper på mer beskjed om det etter påske. Vi oppdaterer her igjen når vi vet sikkert att 3 baner er åpnet fra tirsdag etter påske. Fortsatt god påske!

 

Oppdatering 23/3 kl 20.20
Idag har vi haft en statiker på besök i hallen som tagit bilder, dokumenterat og målt. Vi hoper att han kan komma med noen info/tilbakamelding innan påske, men finns risk för att det dröjer till etter påske. Uansett så er det positivt att processen er igang og både ingenjören, taksmannen og forsikringssellskapet er instillt på att få gjort dette så raskt det lar sig gjöres, vilket vi givetvis syns er bra. Nu hoper vi bara på positive svar også.
Vill også passa på att önska alla en god påske og tack för att alla dere er både förstående og ikke har mast/stillt massa spörsmål etc. Vi har fått jobba mer eller mindre i lugn og ro og fokusera på att få så rask behandling som muligt, isteden för att svara på massa mails/telefoner/sms om saksgången som da hade dragit ut ännu mer på tiden.

 

Oppdatering 21/3 kl 19.45
Jag har idag varit i dialog med både forsikringsselskap og taksmann. Det vill komme en statiker/ingenjör som skall beregna på hvordan dette kunde skje og hva som ska till för att reparera skaden. Derfor vi må desvärre holde banene stengt imorgon torsdag og fredag (tennisskolen har alternativ aktivitet i treningsrommet og resepsjonsdelen). Fra lördag morgon, kommer vi stenge hela hallen frem til og med 2 påskedag. Dersom noen må in i hallen og strenge rackets, kjöpe noe, så kan man sende mail till info@askertennis.no så kan Lise sikkert ordna det. Vi beklager dette men sikkerheten er förste prio. Så snart vi vet mer, oppdaterer vi nettsiden.

 

Oppdatering 20/3 kl 19.45
Vi har måkt av snön på taket og sikkret takbjelken i hallen. Men vi har ikke noen flere nyheter ännu om processen vidare. Vi hoper att få flere svar imorgon av forsikringsselskapet og takstman og andra fagfolk/experter som ska komma og se på skadan og gjöre beregninger. Vi ger beskjed imorgon ettermiddag om vi holder stengt også torsdag og fredag, ettersom vi da vet en hel del mer.

 

Oppdatering 20/3 kl 11
Vi kommer holde alle 4 banene stengt imorgon onsdag.

 

Oppdatering 19/3 kl 22.45
Vi har under dagen haft flera fagfolk/experter på besök som har sett på problemet i hallen og vårt forsikringssellskap har tagit tag i saken. Vi regner med att få svar imorgon om det er en forsikringsskade eller ikke og vi jobbar med att raskt få svar fra experter inom riktig område slik att vi kan få en tidshorisont på skadeomfanget og hva som må gjöres. Imorgon vid lunch kommer en ny oppdatering inkludert hvordan onsdagen ser ut og förhoppningsvis mer info kring närmsta uken hva som skjer og processen vidare.

Styret er informert om saken og det har ikväll etter årsmötet varit ett extra styremöte med kun denna saken på agendan og processen og veien vidare er gått igjenom. Dette er en stor sak som vi tar veldigt alvorligt. Men det kommer många henvendelser fra ivrige og  hjälpande medlemer om hva som kan vara orsaken og hva som kan gjöres för att ordna opp i dette raskest muligt, vilket er positivt att många bryr sig. men vi ber alikvel om att vi får arbetsro kring denna saken og kan fokusere på dette istället för att svara på henvendelser fra medlemene. Hoper på förståelse för det.

 

Oppdatert 19/3 kl 13.40
Som noen av dere vet, fick en dragere over bane 1 en sprekk i sig i går söndag. På grund sikkerheten for alle dere som spiller på banene valgte vi att stenge alle banene for vidare spill i går og i dag tills vi vet mer. Vi har nå haft en takstman fra forsikringsbolaget på plass som tar dette vidare og intill vidare må vi stenge alle 4 banene for spill. Hvor länge banene må vara stengt, vet vi ikke. Notera att resepsjonsdelen ikke er stengt, kun vistelse på banene.

 

Tennisskolen kommer ha alternativa aktiviteter, det gjelder allt fra TFO till voksenkurs. Vi har ett flott nytt treningsrom vi kommer bruke (som i denna perioden nå vill bli prioritert till tennisskole aktiviteter) og i tillegg kommer vi ha andra aktiviteter i rommet ovanför treningsrommet. Det er alltså banene som er stengt, resepsjonsdelen (med nytt treningsrom og samlingsrom) er åpen så det blir alltså alternativ trening med oppmöte i hallen till vanlig tid.

Vi pröver finna alternativ lösning för alle som skall spille NM til helgen. Vi kommer senda ut en egen beskjed når vi har ett alternativt opplegg på plass for de spillerne/konkurransegruppen.

 

Dere som har booket faste timer , vill få tilgodolapper for de timene som blir booket av. Vi gjör dette en dag frem i tid, så imorgon tirsdag vill alle banetimer også bli booket av.

 

Beklager all ulempe dette medförer og vi jobbar så fort vi kan med att få information og dela med er. VI kommer uppdatere vår hjemmeside og vår facebook side med mer information så snart vi vet noe. Varje kveld kommer jag legge ut en oppdatering på hjemmesiden og fb, så fölg med der.

 

Årsmötet holdes idag som planlagt kl 18.30 i nye delen i resepsjonen.

 

 

Tack för förståelsen, vi tar sikkerheten på största allvar og därför gjör vi det slikt.