Oppdatering fra klubben – veien vidare

Oppdatering fra klubben – veien vidare

Se oppdaterte korona regler her:
https://askertennis.no/informasjon-om-koronasituasjonen/

Og her:
https://askertennis.no/hallen-stenges-for-alle-voksne-20/

 

Pga nye restritkioner, får ikke voksne som er 20 år eller äldre, trene i tennishallen – inga undantag. Dette skapar en stor utmaning ved att vi har store «hull» hvor vi ikke kan få in kunder. Utan intäkter, må vi også kutte ned kostnader slik att vi kan fortsätta ha gode lave priser på tennistrening og baneleie og medlemskap. Vi skall gjöre allt vi kan för att ikke kostnaden for dere som kunder skall öke neste år pga korona situasjonen.

Alle dere som mistet baneleie, får automatiskt tilgodolapper som kan brukes hele våren nästa år også. Dere som mister trening i tennisskolen, kommer få tilbakabetalt dette når säsongen er over (rett för jul).

 

Åpningstider
Vi kommer fra mandag 16/11, endre åpningstider i hallen, nye åpningstider kommer stå på hjemmesiden og publiseres på vår facebook side (fölg oss gjerne på facebook för att få med dig oppdateringer raskare), og de kommer oppdateres og utvärderes etter behov. Vi kommer ha åpent helgene i förste omgang kun 6h på lördag og 6h på söndag og vi kommer ha stengt på formiddagen i ukedagene. Dette kan også forandre sig opp eller ner, beroende på intressen.

Vem kan spela tennis?
Det er kun barn under 20 år som kan spille med andre barn under 20 år. Det er viktigt att barnen kun spiller med andre barn som de ellers er i kontakt med i löpet av uken. Barnen skall alltså IKKE få flere nye kontakter/personer än vad de ellers har, dette er viktigt utifra smitteverns tiltak.

Booking av baner

  • Banen MÅ bookes i barnens navn/konto i Matchi. Dere kan ringa tennishallen inannför åpningstider eller senda mail dersom ni ikke har inlogg eller sliter med å booke bane. Ellers har vi ikke oversikt over vilka som er barn og vilka vi må avlyse. Vi avlyser alle timer som ikke er booket av barn.
  • Alla barn under 18 år som går på tennisskole hösten 2020, får mulighet å kjöpe klippekort med 4 banebookinger för 400,-. Notera att det må vara på barnets konto. Ta kontakt med oss dersom ni sliter med å booke bane eller ikke kan logge in på barnets konto, så hjälper vi till. Baneleien er ellers 260,-, så det er alltså ca 60% rabatt!! Timene kan bookes i hallens åpningstider og prisen er densamme uansett helg eller ukedag. Husk att inga voksne kan vara med når barnen spiller – smitteverns tiltak.

Extra trening/kurs
Vi kommer pröve invitere till noen extra treninger både på ukedager mellan kl 18-20 men også i helgene. Dersom man er intressert i å trene litt mer (Dette kommer da bli en merkostnad med samma priser som på tennisskolen ellers), ge oss beskjed så vi kan organisere dette.

Vi kan tilby både alene timer och timer med 2 eller flere i gruppe. Ta kontakt på tennis@askertennis.no dersom du er intressert eller har fler spörsmål.

Notera att ALL barne/juniorkurs for alle som er under 20 år, fortsetter som vanligt, også TFO. Samma tider og dager.

Shopen er åpen – rabatter & tilbud opp til 40%
Vi kommer ha shopen åpen når hallen er åpen. Så dersom racketen må strenges om eller om ni önsker handle julegaver, er det muligt.
Vi kommer ha 25% på ALLT töy (ikke sokker eller wristbands/caps) og op till 40% på noen utvalgte sko og racketer og ellers gode tilbud på bager/sekker/rackets. Tilbudene gjelder så lenge lagret rekker og ivartfall ut november. Kanske finner du en hygglig julegave?

 

Viktigt – korona retningslinjer
Ikke lov å oppeholde sig i receptionen eller i hallen för eller etter trening. Skall man gå in för å kjöpe noe i shopen, er det selvsagt lov, også för voksne 😊.

Les korona reglene på hjemmesiden, de oppdateres kontinuerligt når vi får nye beskjeder fra kommunen og regjeringen

 

 

Ta kontakt om det er noe dere lurer på. Vi er her for dere og ska pröve yte så god service som vi bare kan, også under denna tiden. Og pass på avstand, vaske henderna og håll dig hjemme om du er syk.

 

 

Viktigt!

En sista ting. Holmenkollen pröver å få bygge nytt stort tennisanlegg, og de holder nå på med en navneinsamling. Asker Tennisklubb stötter selvsagt deras hall projekt da tennisen trenger flere innebaner! Så skriv gjerne ert navn på listan, og sprid dette vidare!!

 

Hei alle dere i Tennis Norge !

 Signer før kommende lørdag 14/11 !!!

HÅPER AT DU SOM ER EN DEL AV TENNIS NORGE VIL SIGNERE PÅ HTKs UNDERSKRIFTS KAMPANJE  – PÅ UNDERSKRIFT.NO  !!! 

 TRYKK PÅ DENNE LINKEN – SIGNER OG DERETTER DEL PÅ FACEBOOK ELLER VIA MAIL  TIL DE DU KJENNER.
https://www.underskrift.no/vis/8131/

 

Saken kommer opp i bystyret d. 18/11 – så nå kan vi IKKE VENTE – 

Vi trenger all den hjelp vi kan få.