Oppdatering for bruk av boblen – viktigt!

Oppdatering for bruk av boblen – viktigt!

Noen nyheter for alle som bruker boblen eller skall bruke den.

 • Kodlås
  Det er nå installert kodelås för att komma in. Kode fås gjenom å booke bane. Koden virker 20 min innan bokad time og 20 min etter bokad time, lyset går på 5 min före og 5 min etter. Så lyset släcks 5 min etter bookingen er ferdig. Dere finner koden ved å klikke på deres time når ni er logget in, se exempel bilde her under. Denne koden fungerer alltså kun når dere har booket en bane og kun 20 min före og 20 min etter booked time. Dere må alltså ge koden til de andre ni skal spille med, dersom de også skall komme in i boblen. Det går an og åpne dörren i boblen innifra utan kode.
 • Klokke
  Klocka er satt opp som går på GPS, så den skall vara riktig instillt 😊. Vi pröver få til att den skall «plinge» 5 min innan timen er slut slik att alla da kan begynne rydde og gjöre istand banen så den er klar för neste som skall spille.
 • Vedlikehold av bane/klubbhus
  Husk att koste banen ordentligt helt ut till boble kanten varje gång ni har spillt, og det er IKKE LOV med joggesko eller andre type sko med knotter, kun tennissko/sko med flat sole. Dersom vi oppdager noen med joggesko/feil sko, så må man betala det som det koster å reparere banen, så venligst fölg dette. Vi har brukt over 5 mill på boble og baner, så viktigt att alle pröver holde det rent og pent og gott vedlikeholt, så blir det hyggligare for alle =). Vi vanner banen, så dere trenger ikke gjöre det.
  Dersom klubbhuset er åpent, får man absolut IKKE lov att gå ned med grussko/yttersko. Dette pga att vi da må bruke extra penger og resurser på vasking, som i slutändan må legges på baneleie prisen. Så vi pröver holde kostnadene nede, men trenger da hjelp av dere =).
 • Värmen
  Värmen skall også etter hvert gå på automatiskt 1h före man booket. Det betyder att dersom man booker bane og skall spille direkt, og ingen annan har booket bane, tar det ca 1h för värmen kommer opp till 14 grader. Boblen holder minimum 4 grader om natten og når ingen spiller (dette för att vi ska spare olje kostnader – dersom vi har värmen på 14 grader hela dagen og ingen spiller, har vi brukt opp flere tusen kr på värme helt unödvendigt) Og ATK ønsker ikke å være miljø griser!!  Grønne profil! Så dersom ni skall spille i boblen, pröv att booke bane litt i god tid, slik att det alltid er varmt å gott når dere skall spille =). Den automatiske värmen er ikke helt klart ännu, så vi sätter på värmen manuellt, så supert om ni booker i så god tid som muligt = större chans att vi ser det og sätter på värmen. Booker ni bane samme dag, send en SMS til 91 00 32 00 så er det sikkert att värmen er på når ni skall spille (trengs ca 1h för att värma opp). Når den automatiske värmestyringen er installert, skjer allt dette automatiskt.
 • Vann/fuktighet i kantene
  Det har blitt lagt ut röd teppe för att suga upp det våte vannet i kantene runt nästan hela boblen (invändigt). Leverandören har ikke mer teppe på lager og får in ny teppe i april, så resterande må vente tils dess.
 • Lys
  Lyset på bane 7, jobbes også med att löse, det er ikke noe problem å spille på bane 7, faktum er att lyset fungerer normal på bane 7 dersom bane 6 ikke er på. Dersom begge banene er på så er lyset litt dåligere på bane 7, men det jobbes det alltså med å fixe =).
 • Åpningstider
  Boblen er åpen fra kl 7-23 varje dag, ksotnaden er ut 2018, kun 150,- för medlemer og 250 for ikke medlemer. Normalpris i bobler ligger på runt 300,- for medlemer. Så bruk boblen å spill masse tennis innan nyår. Deretter blir det nye priser. Vanlige tennishallen kommer vare stengt mestparten av julen/romjulen, men boblen er da alltid åpen =).