Om oss

Asker Tennisklubb ble stiftet 26. mai 1931 da en håndfull personer innkalte til møte på Venskaben i Asker sentrum. Egne baner hadde klubben ikke, men var så heldig å få leie en bane som lå i haven til Kelnernes Hvile & Rekreasjonshjem A/S på Øvre Bleiker, hvor det noen år senere ble anlagt en bane til. Her fortsatte klubben sin virksomhet helt frem til 1969. Da var kapasiteten på de to banene helt sprengt, og det var bare én ting å gjøre: se seg om etter et egnet areal for utvikling av et nytt anlegg.

I dag har Asker Tennisklubb et av landets flotteste anlegg, sentralt beliggende på Nedre Bleiker. Uteanlegget består av ni grusbaner, en boble med 2 baner og klubbhus, terrasse og tribuner. På den andre siden av veien, i Risenga Idrettspark, ligger vår permanente innendørs tennishall, som ble offisielt åpnet 22. september 1990. Her har vi 4 teppebelagte baner, dusj, sauna, topputstyrt treningsrom og hyggelig resepsjon med “verdens beste” vafler. 

I dag er Asker Tennis i en renovasjonsfase hvor vi oppgraderer anlegg, hjemmeside og sportslige tilbud. Følg med på vår nye hjemmeside og sosiale medier hvor det kommer jevnlige oppdateringer.

Vi sees!


STYRET

Styremedlemmene er tillitsvalgte og skal representere medlemmenes interesser.

LASSE HAMMER

Styreleder

hammerlas@gmail.com    928 68 010

DAGFINN MUNDAL

dagfinn.mundal@haki.no

JAN ÅKE WALDEMAR FRISK

ELIANNE KOLBERG

eli-kolb@online.no