Oktober er her, ny måned

Oktober er her, ny måned

Sammendrag september

Da er september over der samtlige Tennisskole grupper kommet seg gott i gang. I tillegg til regulær Tennisskole har vi og arrangert camps før junior og voksne da vi hadde ROG Camp der 17 juniorer deltok og trente i tre timer og di voksne hadde videoanalyse der 6 voksne blev med og analysera og finslipe teknikken. Sluttet av måneden bød og på NM prep camp der våre konkurrense juniorer førberedde seg før Landsturnering & NM som siden spiltes i Stavanger og Bergen. Sammenlagt deltok 8 spillere i campen og deretter åkte 4 spillere til Landsturnering & NM U14 som spiltes i Bergen & ytterligere 2 åkte til Stavanger før å spille NM U16 & NM U19. Til Bergen åkte Anniken, Helle, Christian og Paul & til Stavanger reiste Elyad og Severin, ett stort takk til dere da dere reiste i disse tider og representerte klubben på en meget god måte! Ekstra stort grattis til Paul Hjorteland som vant både singel og double i Landsturnering U12.  Samtidig som Landsturneringen & NM hadde vi høstferie der vi holde åpent hus under mandagen samt høstferietennis under mandag & tirsdagen der vi hadde ett meget stort antall deltakere og gikk på full kapasitet.  

Dette skjer i Oktober: 

Høstferien er over og høsten har nå kommet. Oktober blir en litt roligere måned der tennisskolen fortsetter som vanlig. Før våre konkurrensespillere er det og snart dags for NM Lag som gjenomføres 9 oktober frem till 1 november der vi har 2 lag som kommer å representere Asker, stort lykke til!  

På hjemmebane kommer vi og i sluttet av måneden (31 oktober) holde åpent hus før junior og senior kl 14-16. Vi håper att vi møter mange nye ansikten da.