Nyhetsbrev våren 2017

Nyhetsbrev våren 2017

Nyhetsbrev våren 2017!

 

 

Nå skal vi prøve å ta opp nyhetsbrev som vi tidligere sendte ut. Det har ligget stille en periode, men ettersom var populært blant mange, skal vi prøve å få igang dette igjen på et litt mer stadig basis.

 

 • Kalenderen – Hva skjer i Asker TK
  Vi har en kalenderfunksjon på vår hjemmeside, her er alle våre arrangementer, turneringer, lagkamper, etc står skrevet inn. Følg med på: askertennis.no/kalender
 • Oppdatering av hjemmesiden og Facebook
  Vi har mye aktiviteter i Asker TK derfor prøver vi å oppdatere både hjemmesiden vår og facebook-siden vår flere ganger i uken. Det finnes også mange bilder på facebook, så hvis dere ikke allerede har gjort det, gå inn på linken, og ”like” vår facebook side, så får dere all informasjon der også. facebook.com/askertennisklubb
 • Finn noen i Asker TK å spille med
  Dersom du er ny i klubben eller om du har lyst til å finne noen og spille med/mot, så har vi laget en facebook gruppe der du kan skrive om du leter etter noen å spille med. Bli med i gruppen «Tennis i Asker TK, finn noen å spille med» eller klikk på linken: https://www.facebook.com/groups/1633209083596865/
 • SALG i shopen under hele påsken! Suunto pulsklokker og masse varer i shopen på tilbud!
  25% rabatt på alt tøy i shopen og 30% på utvalgte sko. Opp til 50% rabatt på utvalgte tøy!
  Kjøp for kr 1000,- eller mer og få med 1 Ballrør eller 1 streng (utvalgt på forhånd) eller 1 Burn Cap gratis.
  Suunto pulsklokker:

Vi selger ut 10 st pent/lite brukte pulsklokker (suunto M5). 5 st i dame modell og 5 st i herremodell. De koster normalt sett 1200,- nye, men vi selger de ut for 500,-.

Vi har en ny herremodell i Suunto M5 klokken, den selger vi for 800,-

Vi har en ny hvit Suunto Ambit 2R som normalt koster 2500,-. Den selger vi ut for 1500,-.

 

Vi anbefaler deg å strenge racketen din minimum 2 ganger i året uansett om den ryker eller ikke, og gjerne i overgangen fra å ha spilt på grus til å spille inne. Spør i resepsjonen eller trenerne for råd om strenger og strenging hvis dere lurer på noe. Det er også muligt att få Asker Tennis nye logo på strengene, ge beskjed når du leverer inn racketen så ordner vi det =).

 • Ballmaskinene er tilbake igjen!

Nå er begge ballmaskinene tilbake igjen etter reparasjon. Så de er klare for å spille med dere! Koster kun 50,- i tillegg til baneleie å bruke ballmaskinene.

 • Rød/Oransje camp & Voksencamp

Vi har satt opp flere rødt/orange tenniscamps under våren og sommeren på noen lørdager fra kl 15-18. Dette er veldig populært som alle på rødt og orange nivå kan delta på. Påmelding og mer info med dato for hele våren/sommeren på www.askertennis.no/camp Vi har også voksencamp kl 18-20 på de samme lørdagene. Her kan man delta uansett nivå (bør kunne holde ballen litt i gang, så helt nybegynnere passer ikke her) og uansett om man er medlem i klubben eller ikke, så meld er på! Påmelding og mer info med dato for hele våren/sommeren finner dere på www.askertennis.no/voksen

 • Grasrotsandelen + levere tilbake tøy/gjenglemt tøy

Vi blir veldig glade dersom dere støtter oss med din grasrotandel. Bli grasrotgiver til Asker Tennisklubb ved å sende en sms til 2020 med teksten «Grasrotandelen 971262567». Dere kan også gjøre det via norsk tippings hjemmeside.

Dersom dere har noe tøy dere ikke bruker lengre eller skall kaste, tenk om og lever det i tøy-innsamlingen som står på parkeringen ved utebanene. Da går tøyet til behøvende barn og Asker Tennisklubb får litt penger for det. Så gjennom å levere tøy der, hjelper dere behøvende barn og tennisklubben.

 • Byggprosjekter
  Vi har under året som gått jobbet aktivt med 2 store byggprosjekter. Bygge ut resepsjonen med 2 etasjer for større resepsjon-/lounge-/møterom og trenings-/trimrom i underetasjen. Dette ble informert om i mer detalj under årsmøtet. Det nærmer seg snart byggestart, så planen er at det ska være ferdig til høsten. Byggeprosjektet med boble over 2 baner ute og legga om 4 baner til en moderne grusløsning har vi også kommet en bra bit på, men det ligger hos kommunen så vi avvakter svar på søknadsprosessen. Det tror vi står ferdig etter sommaren 2018.
 • Ledige baner i hallen
  Vi har en del ledige baner i tennishallen. Da det ofte er noen som booker av sine faste timer på kveldstid på ukedager, så er det en del ledige baner. Så gå gjerne inn på banebookingen etter kl 15 og se om noen booket av baner neste dag. Det er også mulig å booke faste timer i hallen. Mail resepsjonen på info@askertennis.no for mer info om det.
 • Nytt faktureringssystem
  Vi har oppdatert våre rutiner og dermed et nytt faktureringssystem. Noen av dere fikk tennisskole avgiften gjennom det nye systemet og noen gjennom det gamle. Alle skal også i dagene fått medlemskontingenten sendt ut. Vi regner med at vi er helt klare med byttet til sommeren. Da blir det mye enklere for oss og også mer oversiktlig for dere.
 • Sponsorer
  Vi skal fra nå av gjøre en hel del mer mot sponsorer/samarbeidspartnere/bedrifter. Dersom noen av dere medlemmer har kontakter eller ønsker at vi skal kontakte deres bedrift med ulike muligheter og tilbud, send en mail til Daglig leder Markus på Markus@askertennis.no eller vår sponsoransvarlige Morten på sponsit@online.no så tar vi kontakt. Vi er interessert i flere ulike typer samarbeid så dersom dere har noen ideer, tvil ikke å kontakte oss. Det kan være at vi kan tilby din bedrift en tennispakke, tennistrening, turneringer, kick-off i tennishallen med tennis og mat etc.
 • Klubbmesterskap
  Vi skal fortsette suksessen med klubbmesterskap! I år skal vi ha klubbmesterskap for voksne helgen i uke 17 (21-23 april) og for juniorer helgen etter (28-30 april). Påmelding og mer info finner dere på askertennis.no/km Her håper vi å slå deltagerrekord i år! Her kan ALLE være med!!! Så meld dere på i flere klasser! Frist er 2 uker før respektive klasse begynner.
 • Dugnad
  Vi skal også i år arrangere flere turneringer og i forbindelse med disse trenger vi litt hjelp fra medlemmene. Vi har laget et oppsett på askertennis.no/dugnad der man kan skrive seg opp der det passer å hjelpe til. Vi er takknemlige for all hjelp vi får rundt disse turneringene der Asker er velkjent i hele tennisnorge for utrolig bra og velorganiserte åpningsarrangement. Vi skal blant annet arrangere Norges Cup og NTF Cup (nivået under NM) for 14 og 12 åringer, Landsturnering u12 (NM for 12 åringer), u10 turnering, u12 turnering. Så det blir mye bra tennis på utebanene i sommer!
 • Spørreundersøkelse
  Vi hadde rett før årsmøtet en spørreundersøkelse. Den ble sendt ut til alle medlemmer og vi fikk inn 150 svar, som vi er veldig glade for. Det er presentert en oversikt over svarene som ligger i resepsjonen, dere finner mer utførlig info og flere svar her: http://askertennis.no/sporrundersokelse-resultat/

 

 

 

Litt av hvert som har hendt siste tiden:

 • Ny logo!

  Forrige sommer hadde vi en konkurranse om å tegne Asker Tennisklubbs nye logo. Vi fikk inn mange bidrag og styret valgte å gå videre med 2 bidrag som til slutt ble 1 bidrag. Resultatet har dere sikkert sett, noe som styret og administrasjonen er veldig tilfreds med. Nå i starten på mars har vi til og med fått opp nytt skilt på klubbhuset, på utsiden av hallen og innsiden av hallen. Logoen har også blitt satt på hjemmesiden og på tv-skjermen i hallen der vi også har vist fram en animasjon av logoen. Håper dere medlemmer er like stolte av den nye logoen som vi er! Klubbgenser går nå også å bestille med den nye logoen!
 • Aktiviteter under høsten og våren
  Vi har hatt Halloween-overnattinger med over 30 barn i klubbhuset, flere voksen tennis camp, flere rødt/orange camps, familietennis med over 30 deltagere, treningskamper mot andre.
 • Tennistrenere
  Robert har fra årsskiftet blitt ansatt på heltid 100% og vi har fra mars fått inn Nils du Petit Thouars som tennistrenere i klubben. I tillegg så er det Tiago som også jobber som trenere i klubben siden august. Mer info om trenerne finner dere på askertennis.no/trenere