Nyhetsbrev höst 2015 – SALG 25/11 i shopen!

Nyhetsbrev höst 2015 – SALG 25/11 i shopen!

Nyhetsbrev høsten 2015 (kan lastes ned i pdf ved og klikke på linken)

 

 • Oppdatering av hjemmesiden og Facebook
  Vi har mye aktiviteter i Asker TK derfor prøver vi å oppdatere både hjemmesiden vår og facebook-siden vår flere ganger i uken. Det finnes også mange bilder på facebook, så hvis dere ikke allerede har gjort det, gå inn på linken, og ”like” vår facebook side, så får dere all informasjon der også. facebook.com/askertennisklubb
  Dere kan også se mange bilder på http://askertennis.no/om-klubben/fotoalbum/
 • Kalenderen – Hva skjer i Asker TK
  Vi har en kalenderfunksjon på vår hjemmeside, her er alle våre arrangementer, turneringer, lagkamper, etc står skrevet inn. Følg med på: askertennis.no/kalender 
 • Finn noen i Asker TK å spille med
  Dersom du er ny i klubben eller om du har lyst til å finne noen og spille med/mot, så har vi laget en facebook gruppe der du kan skrive om du leter etter noen å spille med. Bli med i gruppen «Tennis i Asker TK, finn noen å spille med» eller klikk på linken: https://www.facebook.com/groups/1633209083596865/ 
 • Onsdag 25. november FØRJULSTILBUD I SHOPEN!
  Onsdag 25. november skal vi ha SALG i shopen der vi kommer til å ha minimum 20% på sko, racket, bager og klær.
  Sko 20% rabatt Wilson – 40% rabatt Babolat
  20% rabatt på racketer
  30% rabatt på utgåtte racketmodeller
  30% rabatt på Juice 100S lim. Edition inkl. bag
  Klær 25% og opp til 40% på utgåtte modeller
  Ved kjøp over kr 2000,- får man med 1 ball-rør eller 1 pakke grep gratis.
  Vi anbefaler deg å strenge racketen din minimum 2 ganger i året uansett om den ryker eller ikke, og gjerne i overgangen fra å ha spilt på grus til å spille inne. Spør i resepsjonen eller trenerne for råd om strenger og strenging hvis dere lurer på noe.
 • Orange Tour i Asker 27.11. -29.11.
  Siste helgen i November skal vi ha Orange Tour i Asker. Det er over 125 barn påmeldt der 25 er fra Asker. Dette er et kjempe populært konsept, så kom gjerne innom hallen lørdag mellom kl 14-20 så får dere se hva det er for noe.
 • Nissefest fredag 11. desember
  Fredag 11. desember er det årets største arrangement for barn i Asker TK. I fjor hadde vi over 80 barn med, og det skal vi slå i år. Det blir leker, masse moro og lodd trekning. Og selvfølgelig skal vi spise julegrøt og kaker! Påmelding og mer informasjon finns på www.askertennis.no/nissefest Alle som deltar får gave av julenissen og det er helt gratis å være med for alle medlemmer! Koster kun 50,- for de som ikke er medlem, så barna får gjerne ta med sine venner som ellers ikke spiller tennis.

 

Litt av hvert som har hendt i høst:

 • Ballveggen er endelig ferdig!
  For over 20 år siden begynte vi å jobbe med og få bygget opp en ny ballvegg etter at den gamle ble revet ned. Den gangen ble det stoppet på grunn av en støymåling som ikke ble gjort. For 4 år siden tok Asker TK prosjektet opp igjen ettersom at drømmen om å få opp en ballvegg med tilhørende minitennisbaner fortsatt var der. Etter 4 års jobb og mye frem og tilbake, så har ballveggen stått klar ved bane 9 siden midten av oktober og er klar for bruk! Våren 2016 skal vi ha en skikkelig innvielsesfest, den må dere ikke gå glipp av! 
 • Halloween-overnatting fredag 6.11.
  Også i år hadde vi halloween overnatting med sosial tennis, pizza og overnatting i klubbhuset hvor vi også hadde filmvisning. Det var 36 barn som var med og det er rekordmange! Takk til de 3 foreldrene som overnattet med barna og hjalp til både på fredagskveld og lørdagsmorgen.
 • Voksen sosial kveld med tennis lørdag 7.11.
  Vi har også hatt ett sosialt tiltak rettet mot de voksne. Lørdag 7. november inviterte vi de voksne på tennis etterfulgt av mat og drikke. Det ble dessverre litt dårlig oppmøte da noen ble syke og ble forhindre til å komme, men de åtte som var med fikk seg en skikkelig god treningsøkt og mye mat i form av reker og vin. Håper på enda større oppmøte neste gang!
 • Turneringer
  Denne høsten har vi fått en stor økning av barn som spiller turneringer. For noen uker siden slo Peter Munch-Finne til og vant en u12 turnering i Drammen. Her var det også flere andre gode spillere gjorde det veldig bra og kom seg både til semifinalen og finalen. Dette gjør oss trenere veldig glade! Det var også noen jenter u10 som har spilt sin første turnering denne høsten det er veldig motiverende for både barn og trenere! Så det blir spennende å følge med videre.