Nye regler grunnet ökning i smitte av muterad covid-19 virus

Nye regler grunnet ökning i smitte av muterad covid-19 virus

Dette brev har idag blitt sendt ut til alle medlemer.

Vi har kommit i en ny situajson, etter vi åpnet tirsdag denna uken. Vi må også passa på att den muterade varianten av covid-19 som nå ökt i Oslo området, ikke sprids vidare. Därför har i dag styret i Asker Tennisklubb gjort fölgende vedtak:

Styret i Asker Tennisklubb har i dag besluttet, i tråd med myndighetenes anbefalinger, at spillere med bosted i kommuner hvor regjeringen har innført strengere lokale tiltak enn de nasjonale, herunder full stans i breddeidrett, ikke har anledning å spille i Asker Tennisklubb, uavhengig om man er medlem i klubben eller ikke. Dette gjelder fra og med søndag 24.1.2021 og inntil videre.

I tillegg till dette vedtaket, oppfordrer vi alle som har varit i disse kommunnene (per nå 10 kommuner), antingen gjenom jobb eller annet, om å ivareta extra forsiktighet och selv vurdere om man bör komme till tennisklubben.

Dette kan selvsagt forandre sig med kort varsel og vi fölger med på situasjonen nöye och kommer sette in nye regler og tiltak dersom nödvendig. Alle som jobber i klubben kommer også passe extra på avstand og vasking av hender og andre smitteverns tiltak. Her må vi alle bidra och gjöre litt mer än hva som kreves, för å beskytte mest muligt för smitte, men også för att vi ska kunne holde i gang aktivitet, som vi vet är veldigt viktigt för många.

Jag ber alle spillere å vise tillit å stole på att vi gjör löpende vurderinger och respektere disse tiltak og retningslinjer vi har och som vi anser som nödvendige, dette er kjempe viktigt. Vi har jobbet ihärdigt för att få lov å åpne för tennisspill för flest muligt (både barn og voksne), men alikvel vara strenge och passa på att det er sikkert for spillere å ansatte. Jag vet att flere medlemer sikkert har synspunkter på om vi gjör för mye eller för lite, men jag ber dere alikvel stole på de tiltakene vi gjör och passe på att de fölges. Her må vi hjelpe varandre å minne varandre på reglene för å lykkes.
Dette gjör vi för alles beste, och framförallt alles sikkerhet.

Pass på hälsan och ta hand om er, så hoper jag att dette ikke är starten på noe värre.

 

Hilsen
Markus Berg
Daglig leder