Ny turneringseier og mye aktivitet i helgen!

Ny turneringseier og mye aktivitet i helgen!

Lene Mari Bolkesjø Hovda fikk en flott 1. plass i helgens U16 turnering på Furuset.

 

U14 spilleren fikk en tøff trekning hvor hun møtte 1. seedet Caterina Luisa Rokke fra Heming i 2. runde. Lene Mari spilte offensivt og varierte plassering av ballen, og vant overbevisende 6-4 6-2.

Det å spille i en klasse over er en fin mulighet til å møte spillere man vanligvis ikke møter så ofte. Dette var første gang Lene Mari har vunnet over Hemingspilleren som har meget harde server og høyt tempo.

I finalen møtte hun Furusets Julia Skapholt og vant 6-1 6-1. Både server og tempospillet satt bra i finalen. Turneringsseieren er nok et skritt i riktig retning og gir mye motivasjon.

Askerspilleren Lena Kormeseth var også i aksjon i U16 turneringen og tapte sin første kamp 6-3 1-6 10-7 mot Holmenkollens Beatrice Faureng som spiller mye med våre Askerjenter. Hun hadde god kontroll i 2. sett og spilte etter dette et spennede og jevnt super tie break.

Nok en fin turneringshelg for Asker. Dette lover godt med tanke på kommende Norsk Master og Tennis Europe (ITF junior) turneringer i Stavanger, og Tennis Europe-turnering i Göteborg de neste helgene.

I helgen var det også regionssamling for Østland Vest på Holmen for U14 og U16 konkurransespillere. Her deltok Amalie og delvis Lene Mari som tok dette som innslåing før turnering. Det spilles 5 timer tennis hvor man får sparret med gode spillere fra regionen. Her fikk tekniske gutter kjørt seg mot hardtslåene jenter. Håper at flere Asker spillere finner veien til disse samlingene.