Ny trener på plass

Ny trener på plass

Da har vi endelig fått en ny trener på plass! Vi gir en varm velkomst til Nils du Petit Thouars. Han startet på tirsdag denne uken. En kort tekst som beskriver Nils finner under…

 

Nils du Petit Thouars heter jag. 

Jag är född av en svensk mamma och en fransk pappa. Jag växte upp och tävlande i tennis som junior i Frankrike. När jag var 15 år flyttade jag för första gången till Skandinavien hos era svenska grannar. I Sverige har jag jobbat som tränare i olika klubbar och föreningar men framförallt med SALK i Stockholm.

Jag ser framemot att flytta till Norge och börja denna nya äventyr med Asker tennisklubb. Det bästa jag vet är hjälpa elever att bli bättre och ha så kul som möjligt på banan. Tennis handlar om fokus timing och smidighet och jag är rätt ofta inne på hur viktigt det är att tänka rätt på banan, eller inte tänka alls… 

Fördel Asker! Ses snart! 🙂