Ny trenere fra 1.6.2018

Ny trenere fra 1.6.2018

Peder kommer slutte og begynne studere i höst og därför trenger vi en ny trenere. Christopher Andersson har varit uppe og besökt Asker Tennis före påsken och har bestämmt sig för att tacka ja till klubbens erbjudande, som vi är väldigt glada för. Vi ser förväntansfullt fram till att Christopher kommer in i vårt tränarteam från 1 juni. Här under ser ni en kort presentasjon från honom själv och även en bild. VI hoper att han kommer trivas gott i vår klubb och att han kan hjälpa oss vidare i vår utveckling.

 

Hej!

Christopher Andersson heter jag och är 23 år gammal. Min tränarbakgrund sträcker sig bak till 2011 då jag startade som Trainee på Sweden Sport Academy och därefter jobbade på timbasis i Vetlanda Tennisklubb under 2012 då jag gick tennisgymnasium och 2013 flyttade jag till Halmstad där jag läste Idrottsvetenskap inriktning idrott & motionspsykologi under 3 år. Från augusti 2016 har jag jobbat fullt ut som tennistränare i Jönköpings Tennisklubb och fortsatt utveckla mig genom att läsa till och med TGU 2 samt Idrottstränare 2 genom Svenska Tennisförbundet och Malmö Universitet. Nu är tanken att jag ska ta nästa steg genom att bli en del av tränarteamet på Asker Tennisklubb och bidra med min kunskap för att leda klubben vidare. Ser fram emot att börja jobba med er från och med 1 juni.