Ny receptionskoordinator fra 1.1.2020

Ny receptionskoordinator fra 1.1.2020

Lise går desverre i pensjon fra sommaren 2020, og i den förbindelse har vi sökt ny receptions koordinator som skall ta over Lises jobb. Etter en stor process med flere sökende, tror både jag (Markus, Daglig Leder) og Lise att vi har funnit en veldigt bra kandidat till å ta over etter Lise. Hun heter Senka og har skrivit en liten presentasjon om sig selv. Vi hilser henne varmt velkommen till Asker Tennisklubb og vår store familje, og hoper hun skall trives og att medlemene skall trives med henne :). Lise og Senka kommer jobbe 100% fra 1.1.2020 slik att Senka får god tid å komma in i jobben i Asker Tennisklubb. Markus kommer begynne i pappa permisjon fra 6 januar till 26 juni, men kommer jobbe 2 dager i uken under denna perioden, slik att det er en mjuk overgang for alle parter og best mulig service for medlemene.

 

Her kommer en intro text fra Senka:
Jeg heter Senka, 34 år og kommer fra Bosnia. Kom til Norge da jeg var 7 år, og siden da har jeg bodd her i Asker.

Utdannet markedsökonom fra Varehandels höyskolen BI, og snart regnskapsmedarbeider hvis jeg består eksamen.

Opp gjennom årene har jeg jobbet mye med kundeservice, salg og tall.

Kjennskap til Asker Tennis har jeg helt fra 1996 ikke som en tennisspiller, men heller en som hjelper til på banene når det trengs.

 

Jeg ser frem til å bli en del av den fine gjengen i Asker Tennis, og gleder meg masse til å hilse på dere alle.