NY LOGO fra 1 Januar – Endelig er den her!

NY LOGO fra 1 Januar – Endelig er den her!

Fra 1 januar kommer ASKER TENNIS til å få en ny logo.

Ideen med en ny logo kom i 2013 der det begynte med små diskusjoner om man ikke skulle modernisere klubben og få en logo som er mer moderne og enklere å bruke i digital media og også på ballvegg og reklame materiale. Diskusjonen dabbet av men tok ny fart når ballveggen ble klar med invielse i 2016. Vi har nå flere store prosjekter som kommer i 2017 og det passer perfekt å få en ny logo nå. Den gamle logoen var veldig fin, men den trenger å moderniseres for å kunne brukes mer effektivt i digital media, noe som blir mer og mer viktig.

Vi hadde en konkurranse i sommer som ble sendt ut til alle medlemmene, hvor vi fikk inn ca 15-20 forslag totalt fra ca 10 ulike personer. Det var mye kreativt og det ble diskutert mye frem og tilbake på styremøtene, hvordan den nye logoen skulle se ut. Etterhvert så ble vi enig med å gå vire med 2 forslag, som til slut ble  1 forslag og dermed den nye logoen.

Ideen bak den nye logoen er at den skal være enkel, unik, modern (med tennistilknytning selvfølgelig) og mer fleksibel i bruk der den skal kunne brukes på flere ulike medier (facebook, instagram, på ballveggen, strengene på racketen, på penner etc). Vi ønsker også å ha en helt unik logo som ingen andre har eller ligner på. Det var store krav, men vi syns at designeren har lyktes veldig bra og vi er meget stolte av resultatet.

 

Vi håper klubbens medlemmer også er like fornøyde med resultatet som det vi er og at dere står bak den med stolthet, glede og samhold med klubben.

Camilla Jakobsen vant med sitt forslag en racket i logokonkurransen. Stor takk til Camilla (milla-design.no) som däretter har varit med og utvicklet logon/designspråk for klubben og varit en sentral del av utvecklingsarbeidet av reklamematerial, utformning etc. Hun har skapet flere kreative og ulike versjoner, etter klubbens ønsker.

 

Animasjon av logon: