Ny fystrener med i teamet!

Ny fystrener med i teamet!

God fortsettning på det nye året!

Tennis aktivitetene er allerede i gang på Asker Tennis og tennisskolen startet oppp igjen på mandag med full aktivitet.

Også denne  våren kommer vi til å ha mange aktiviteter, bland annat:

$1·         Fredagstennis www.askertennis.no/aktiviteter/fredagstennis for ALLE mellom 13-18 år, uansett om man spiller tennis eller ikke.

$1·         Mini/midi samlinger www.askertennis.no/aktiviteter/samling 1 Gratis samling under våren for alle som spiller i tennisskolen på mini eller midi nivå.

$1·         Idrettsglede – tillrettelagd tennis for funksjonshemmede og Tennis for 60+ og Aktiv på dagtid. Mer om disse 3 tilbudene finns her www.askertennis.no/aktiviteter/idretts-glede

$1·         Vi fortsetter også med Cardio tennis på søndager kl 17-18. Det er drop in og koster kun 100,-. Påmelding og mer info her:www.askertennis.no/tennisskole/cardio-tennis Dette er utroligt morsomt så meld er på de dager du kan, og vær med og prøv!

$1·         Vi har også fått in nytt tøy till tennisshopen og nye racketer kommer i februar. Vi kommer også til å ha litt salg (40%) på noen produkter, så her er det førsteman til mølla! Kom innom shopen i tennishallen!

Fra 2015 har vi fått utøkning i vårt team med Lise Solie som er en proffisionell fystrener (Personlig trener) som skal ha fystreningen som er på søndager kl 16-17 på bane 3. Her kommer en kort presentasjon av henne. Det kommer til å være helt gratis for alle som går på noe kurs på tennisskolen mens alle andre må betale 50,- for å delta. Men i hele januar kommer vi til å ha prøvemånad så det er gratis for alle! Alle som er født fra 2005 og tidigare kan delta på fystreningen. Så vi håpen at det kommer både 10 åringer og 70 åringer =). Så kom gjerne innom og vær med på fystreningen som er tillrettelagd for å gøre deg til en bedre tennisspiller og så det blir sosialt og veldigt moro!

 

Presentasjon av Lise

Lise Solie

Lise Solie 33 år

Athlete Performance coach specialist

Utdannelse:
-Athlete Performance coach EXOS
-Prestasjons trener
-Befalsutdannelse HV
-Forsvarets innsatstyrke
-Ledelse og organisasjon LBS
-Idrettslære og idrettspsykologi
-NLP master coach
-Olympisk lifting school level 2
-Ashtanga yoga
-Certificate Fasial Therapy massage
-Prosessoperatør elektro kjemi.

Hun jobber for tiden bland annet som barmarkstrener for Frisk Asker A-lag og som fystrener for Holmenkollen Tennisklubb, Heming Tennisklubb og Nordstrand tennisklubb.