NM-gull og godt gjennomført Landsturnering

NM-gull og godt gjennomført Landsturnering

Årets NM-tider for juniorer er for i år avsluttet. Vi i Asker har under 6 hektiske dager arrangert Landsturneringen (NM u12). Totalt var det 145 spillere som kom til start den her uken og alle garanteres minst 4 matcher. Ettersom turneringen starter med puljespill for alle deltagerne så var det aktivitet på uteanlegget fra 8.30 på morgenen, helt til det ble mørkt. Turneringslederne Barbro og Markus hadde full kontroll på gjennomføringen av turneringen. Takk for stor dugnadsinnsats av juniorkomitee og medlemmer fra klubben som sørget for ulike aktiviteter utenfor tennisbanene og en velfylt kiosk der spillere og publikum kunne kjøpe alt i fra varm lunch til kaffe og vafler.

På tirsdagskvelden var det players-party med 70 deltagere. Det ble servert pizza, disco og kasseklatring. Et veldig vellykket event der juniorkomiteen både planla og gjennomførte!

ATK fikk med seg 2 medaljer fra Landsturneringen, både fra Seyon som tok bronse i singel og sølv i dobbel. Trenerteamet sier gratulerer og ønsker lykke til med høsten-sesongen. Fredrik, som er et år yngre i klassen, spilte seg videre til A-sluttspill og vant en omgang der. Fredrik tapte mot klubbkamerat Seyon der andre sett ble presset helt frem til et tiebreak.

I Frognerparken ble det spilt NM i u14, u16 og u19. I u14 vant Severin, sammen med partner Fredrik Foss fra Heming, bronsemedalje. Begge to er yngste året i klassen og det lover godt i møtet med kommende sesong. Elyad vant en runde i hovedturneringen men tapte dessverre mot dyktige Kristoffer Dalbakk.

I u16 gikk Beatrice, som har tilbragt siste året i Spania men som nå kommet hjem til Norge for å gå på NTG, gikk til kvartfinale i singel og tok en bronse i dobbel sammen med Ullerns Emely Kahrs. Beatrice har etter NM dratt på ITF-reise til Estland og neste uke er det turnering i Litauen. Trenerteamet ønsker lykke til på ITF-touren:)

I u19 spilte seg Lene Mari frem til en bronse i singel. I kvartfinalen slo hun ut Victoria Schnell Jacobsen fra Furuset, en spiller Lene Mari aldri har vunnet over tidligere. I semifinalen ledet Lene Mari 6-4, 3-2 men klarte dessverre ikke å vinne denne gangen. Mina Pedersen, Moss TK, ble for sterk. I dobbel gikk Lene Mari hele veien frem til gull (!!!) sammen med partner Helena Reistad, Stabekk. Paret seiret over flere andre gode doublepar og klarte å prestere med topptennis når det gjalt som mest. Lene Mari vil være i Estland og Litauen de kommende ukene for ITF spill. Trenerteamet vil gi en stor grattis til Lene Maris for hennes første NM-gull og håper at hun fortsetter framgangen under høsten!