Nissefest

nissefest

Velkommen til Nissefesten!

Årets største happening nærmer seg!

 Her kan dere melde dere på Nissefesten, fredag 3. Desember 2021.

Arrangementet vil pågå fra ca. 18:30-20:45 i Asker Tennishall. Det blir konkurranser, leker, trekning av flotte premier, spising av julegrøt og pepperkaker. Nissen kommer også og deler ut gaver til alle barna! Nissefesten har alltid vært veldig populært og vi ønsker at så mange som mulig dukker opp, så ta gjerne med venner, søsken eller bekjente som aldri har spilt tennis før – de spiller ingen rolle! Alder er fra 4 – 17 år. Det er gratis for medlemmer av Asker tennis og det koster 50 kr for de som ikke er medlemmer.

Ta med racket og kle deg ut som en NISSE! Den med det beste nissekostymet får en premie! Husk også å ta med noen småpenger da vi har loddtrekning med ulike premier. Alle barn vil få et lodd gratis sammen med gaven fra Nissefar så alle vil få  sjansen til å vinne premier!

Dersom noen har, eller kjenner noen som har, gaver vi kan lodde ut, eller kan hjelpe til med organiseringen av premiene, tar vi gjerne imot dette. Send oss isåfall en mail.

Se mer info i påmeldingsskjemaet her under!

Feltene merket med en * må fylles ut

Skriv kun året du er født, t ex 2003

Kan du lage kaker til nissefesten?

Kan du hjepe til under Nissefesten, med exempelvis servere mat og drikke til barna og rydde når de ha spist, eventuellt hjälpa till med en aktivitet på banen?

Fyll ut ovrig info som er viktigt for oss og vite, for exempel allergier etc eller hvis du har venner som spiller tennis og som du ønsker å spille sammen med.

Når du klikker «Send», får du en bekreftelsesmail. Hvis du ikke får bekreftelse i løpet av et minutt, må du sjekke i spam mappen din om den ligger der. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, kommer du ikke videre til den grønne bekreftelsesteksten og får heller ingen bekreftelsesmail.