Mye turneringsaktivitet i helgen

Mye turneringsaktivitet i helgen

Asker Tennis har begynnt og få flere spillere till og spille turnering. I helgen hade vi deltagare med i både de yngste og eldste junior klassene med.

 

På heming spilltes det u10 turnering der flere var med og spillte sin förste turnering! Helle, Iva, Anniken og Iselin var med og gjorde en super insatts i sin förste turnering og det ser vi trenere veldigt positivt på att flere blir med og spiller turneringer! Hoper att dette kan motivere jenterna og även andra, vidare att bli med på flere turneringer! På gutte sidan var rutinerte Christian Kormeseth og Joar Mundal med og gjorde også veldigt bra ifra sig der bägge 2 vann sin pulje og kom på delt andre plats i neste pulje.

U12 spelarna Severin, Peter og Theo var med i en Race u12 turnering (högsta nivået under Landsturneringen for U12 spillerne). Det var en veldigt stor turnering der peter og Severin gick bägge 2 till kvartsfinal og vann 2 og 3 kamper för att komma sig dit, imponerande gjort og de er till på köpet 1 år unga i klassen, så nästa år hoper vi att se mer av disse gutta. Theo var også med i denna turneringen men fick se sig slagen i förste runden men vann sen 1 kamp i bonus turneringen.

Vi hade även med 2 spillere i Masters (8 bästa i u14, u16 og u19 som går vidare till masters slutspel). Beatrice Faureng (som spiller for Holmenkollen men som trener mestparten i Asker) var med i u14 og gjorde bra isnatts, men hade det tufft og fick se sig slagen i gruppespillet. Remy Johansen var også med og representerte Asker i Gutter u19 i masters. Han spillte bra i puljespillet og tog sig vidare genom att vinna 2 kamper og tape 1 men fick se sig slagen i slutspelet i semifinalen etter en jevn kamp. Se hans egen berättelse fra turneringen her under:

 

–  Å komme til Masters var sesongens store mål. Jeg er veldig fornøyd med at jeg greide det. At jeg skulle gå til semifinalen var nesten litt i overkant men irriterende å ikke vinne den når jeg først var så nære, forteller en ydmyk Remy. Han vant første sett 6-3, men måtte se seg slått i tie-break i andre sett da bergenseren servet seg ut av trouble. Simonsen fortsatte å serve bra også i tredje sett og vant til slutt kampen med 6-3 i avgjørende. Remy var likevel fornøyd etter å ha fått det sure tapet litt på avstand: – Semifinale i Masters er kjempebra. Jeg fikk spilt på meg masse selvtillit, sesongmålet ble nådd og jeg synes det var hyggelig å representere Asker i en så viktig turnering, avslutter Remy.

Masters er en invitasjonsturnering som spilles mot slutten av året, der de åtte beste på rankingen får delta. U19-turneringen ble vunnet av hjemmespilleren Johannes Helgø, som slo Simonsen i to strake sett i finalen.

 

 

Uansett veldigt bra insatts av alla spillerne og etter en helg med over 10 spillere i 4 olika aldersklasser, ser vi trenere positivt på att flere melder sig på turneringer og hoper dette smittar av sig på flere andre.