Lene Maris nye liv – college i USA

Lene Maris nye liv – college i USA

Lene Mari Bolkesjö Hovda är oppvokst i Asker Tennisklubb och vi har fulgt henne fra da hun startet med tennis. Därför är det extra kul att se att hun nå får utdanning i USA samtidigt som hun får sattse fullt ut på sin tennis och göra det hun älskar, trene hart och spille massa tennis! Her under er litt info fra henne der hun förteller litt om opplevelsen. Hun har varit i 2 månader i USA allrede, og stromtrives!!

 

Da jeg ble ferdig med Wang Toppidrett og ProCourt rett før sommeren, bestemte jeg meg for å spille tennis på fulltid med Nxt Ztp på Furuset ut året. 4. januar dro jeg over til Saint Marys College of California, en divisjon 1 skole i Moraga like utenfor San Francisco. Vi har et lag bestående av spillere fra USA, Norge, Frankrike, Belgia, Australia og Russland. Som freshman på laget er jeg seedet #3 i single og #3 i double. Her trener jeg nå før og etter skole så mange timer jeg vil i idrettsanlegg med blant annet 12 tennisbaner og flere treningssentre. Jeg har privattime på morningen, skole i et par timer, ny tennisøkt med laget og så avsluttes dagen med fitness. Allerede første uken ble vi invitert til å spille treningsmatcher mot CAL og CAL Polly. To uker senere spilte vi våre første collegematcher mot USC (#19) og UCLA (#4) i Los Angeles. Like etter vant vi mot Sacramento State (W 4-0) og UC Davis (W 4-3). 14. februar dro vi tilbake til LA, men dette gangen spilte vi mot Long Beach State (L 0-4) og Cal State Fullerton (W 5-2). Forrige uke var vår aller første hjemmematch mot San Jose State (W 4-0). I går spilte vi enda en hjemmematch, mot Oregon (W 4-2). På søndag møter vi Fresno State og på tirsdag skal vi inn og krige mot Stanford. Jeg stortrives. Jeg vil hilse til alle i Asker TK og så håper jeg å se dere i NM i Frognerparken til sommeren. Vi snakkes. LETS GO GAELS